9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Badkamer interieuradvies

Bent u van plan de badkamer een complete overhaul te geven? Of bent u misschien net verhuisd en past de huidige badkamer totaal niet bij uw stijl? U staat er niet alleen voor! Onze specialisten staan altijd klaar om u van interieuradvies te voorzien voor uw droombadkamer.

Uw badkamer, uw stijl

De badkamer is voor velen hun privé oase waar ze de dag goed in kunnen beginnen én waar ze de dag ontspannen in kunnen afsluiten. Deze rust wordt versterkt wanneer de badkamer tot in de puntjes past bij uw woonstijl en voorzien is van alle gemakken waar u naar opzoek bent. 

Onze monteurs en interieurspecialisten hebben jarenlange ervaring met alle stijlen badkamers. Zo hebben we al meerdere landelijke badkamers geplaatst, maar kunnen we u ook perfect van dienst zijn met het ontwerpen en installeren van een industriële badkamer met stalen douchedeuren.

Doe anders eens inspiratie op bij onze eerdere projecten.

Badkamer interieuradvies bij Van Manen

Komt u er zelf niet helemaal uit en blijft u met vragen zitten over de inrichting van uw badkamer? Dan kunt u altijd bij ons langskomen voor een professioneel advies. Wanneer u bij ons langskomt in onze showroom voor interieuradvies zullen we samen kijken welke stijl het beste bij u past. Tijdens ons intakegesprek zullen we goed kijken naar de ruimte die u heeft en wat alle mogelijkheden zijn om uw droombadkamer te verwezenlijken.

Online Badkamer Ontwerpen

Wilt u eerst zelf kijken of u eruit komt met het samenstellen van uw badkamer? Via deze link vindt u een tool waarmee u online uw badkamer kunt ontwerpen. Hiermee kunt u zelf passen en meten wat voor meubilair zal passen in de ruimte die u heeft. Onze specialisten kunnen u hier uiteraard bij helpen als u er niet uit komt.

Wilt u graag langskomen in onze showroom om met onze adviseurs de badkamer van uw dromen samen te stellen? Neem dan contact met ons op of kom gerust eens een keer langs.

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan