9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Design badkamers

Home » Badkamers » Design badkamers

Is uw badkamer aan een opknapbeurt toe? Dan heeft u vast al ideeën over hoe uw nieuwe badkamer eruit moet komen te zien. Misschien droomt u wel van een mooie design badkamer met bijzondere tegels, een strak afgewerkt wastafelmeubel en een luxe bad.

Een badkamer vol karakter.

Een design badkamer is een ruimte die stijlvol en bijzonder mag zijn.

Wat maakt een design badkamer ‘design’?

Een badkamer die niemand anders heeft en zich onderscheidt door de originaliteit en luxe producten.

Een design badkamer heeft een strakke, hoogwaardige afwerking en een aantal bijzondere eyecatchers. Dat kan een luxe badkamermeubel zijn, een losstaand bad of een design tegel aan de muur. Maar wat mag er in design badkamers nou echt niet ontbreken? Daar vertellen we u graag meer over.

Wij helpen u graag uw badkamer ‘net even anders’ en uniek te maken!

Stijlvolle badkamermeubels voor uw design badkamer

De eyecatchers die uw design badkamer helemaal afmaken zijn de badkamermeubels waar u voor kiest. Wat dacht u bijvoorbeeld van een losstaand bad op pootjes? Of een strak afgewerkt bad met een betonlook en zwarte kranen?

Ook met het wastafelmeubel kunt u veel kanten op. Kies voor een strak zwart meubel met een mooi wit blad en zwarte kranen. Of voor waskommen die boven het meubel lijken te zweven en uw badkamer een luxe uitstraling geven.

Een designradiator mag natuurlijk ook niet in uw design badkamer ontbreken. Ga voor een rechthoekig of rond model met een strakke afwerking. Of voor eentje met spijlen die verticaal lopen in plaats van horizontaal. Hang de designradiator ook zeker in het zicht op, dan ontdekt u al snel wat voor stijlvolle toevoeging het is.

Badkamertegels voor uw design badkamer

Naast de badkamermeubels, zijn ook de tegels in uw badkamer heel bepalend voor de uiteindelijke uitstraling. Bij een design badkamer kiest u liever niet voor standaard witte tegels aan de wand en donkere tegels op de vloer. Hierin passen beter tegels met een aparte vorm, textuur, een bijzondere kleur of een speelse print. Daarmee vult u een hele wand, of een deel daarvan.

De tegels op alle wanden toepassen wordt snel te druk. Combineer een opvallende designtegel daarom liever met een tegel in een rustige, bijpassende basiskleur.

Accessoires voor uw nieuwe badkamer

Een design badkamer is natuurlijk pas af als ook de accessoires een designuitstraling hebben: de details maken of breken de uitstraling van uw badkamer. Wat dacht u bijvoorbeeld van gekleurde kranen bij uw wastafelmeubel? Gouden kranen zien we in steeds meer design badkamers terugkomen. Ze versterken het gevoel van luxe en voegen ook meteen wat kleur aan uw badkamer toe.

Ook een designspiegel voor boven uw wastafel mag natuurlijk niet ontbreken. Kies voor een groot of opvallend exemplaar met een mooie zwarte lijst, ledverlichting of een aparte vorm. Of hang een paar kleine spiegeltjes naast elkaar op voor een leuk speels effect.

Ten slotte maakt u uw design badkamer helemaal af als u de styling tot in de kleinste details doorvoert. Kiest u voor een gekleurde kraan? Laat deze kleur dan ook terugkomen in de wc-rolhouder en prullenbak. Of plaats een weelderige tropische plant in de badkamer, in een bijpassende pot. Zo creëert u een heerlijke ruimte die tot in de puntjes klopt.

Samen uw designbadkamer ontwerpen

De laatste jaren speelt de badkamer een steeds grotere rol in ons leven. Tegenwoordig zijn de badkamers voorzien van alle mogelijke luxe en design waarin u zich kunt terugtrekken om heerlijk te relaxen.

Doordat wij realistische design badkamers hebben nagebouwd kunt u in onze showroom al een klein beetje zien wat u bij u thuis kunt gaan verwachten!

Houdt u van verrassende contrasten, die toch helemaal in balans zijn? Dan is een design badkamer waarschijnlijk een thema dat goed bij u past! De onverwachte combinatie van speelse tegels, strak en modern passen perfect bij een Design badkamer.

We helpen u graag met uw persoonlijke badkamer op maat die past bij uw wensen!

  • Volledig op maat ontworpen naar uw wensen!
  • Advies van onze creatieve adviseurs
  • Vrijblijvende offerte voor uw opmaat ontworpen design badkamer

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan