9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Klassieke badkamers

De badkamer is dé plek waar u uw liefde voor klassiek kan laten weerspiegelen, of u dit creëert door gebruik te maken van traditionele kleuren of van nostalgische ontwerpen, het resultaat is verbluffend. Wij denken graag met u mee dus kom snel een kijkje nemen in onze showroom!

Badkamers in nostalgische, klassieke en engelse stijl.

Met onze unieke collectie hopen wij u iedere keer weer te verrassen.

Wat maakt een klassieke badkamer “klassiek”

Te herkennen uit duizenden, de klassieke badkamer. Door het gebruik van authentieke materialen creëren we een echte nostalgische sfeer in uw badkamer. Kenmerkend aan dit type badkamer is het gebruik van losstaande baden, hoge plafonds met ornamenten en bijvoorbeeld gouden tinten.

In onze showroom hebben wij verschillende klassieke badkamers voor u opgenomen. Op deze manier kunt u ze eenvoudig terug vinden in onze showroom!

Stijlvolle badkamermeubels voor uw klassieke badkamer

Klassieke badkamermeubels nemen u mee terug in de tijd. De ronde vormen die vaak meerdere facetten hebben en goed versierd zijn. Door deze elementen zal een klassieke badkamer vaak ook wat drukker ogen dan een moderne badkamer.

Wanneer u een redelijk kleine ruimte heeft voor uw badkamer, dan is een klassieke stijl misschien niet de juiste keuze. Een kenmerkend element van klassieke badkamermeubels is dat ze vaak op de grond staan met voetstukken en pootjes. Dit in tegenstelling tot toiletten, kastjes en wastafels die aan de muur hangen in moderne badkamers.

Klassieke tegels

Wat u vaak terugziet in een klassieke badkamer zijn zwart witte tegels in een schaakbordpatroon. Deze combinatie is natuurlijk erg stijlvol, maar voelt u zich niet beperkt tot deze keuze. Tegenwoordig heeft u de keuze uit heel veel verschillende soorten tegels qua kleur, formaat, vorm en afwerking.

Wanneer u toch een klassieke stijl wilt verkrijgen in een kleine badkamer, dan raden wij aan te kiezen voor een grote, lichte tegel. Zo zult u de badkamer ruimtelijker laten lijken doordat u minder voegen ziet.

Inspiratiekleuren

De klassieke keuze voor kleuren in de badkamer is vaak een combinatie tussen wit en zwart of antraciet met details van eikenhout. Daarnaast kunt u echter heel goed spelen met andere stijlvolle kleuren zoals smaragdgroen of diepblauw. Het belangrijkste als u de klassieke stijl wilt behouden is om niet te gaan voor kleuren die de overhand nemen en te fel zijn.

Samen uw klassieke badkamer ontwerpen

De laatste jaren speelt de badkamer een steeds grotere rol in ons leven. Tegenwoordig zijn de badkamers voorzien van alle mogelijke luxe en design waarin u zich kunt terugtrekken om heerlijk te relaxen.

Doordat wij realistische klassieke badkamers hebben nagebouwd kunt u in onze showroom al een klein beetje zien wat u bij u thuis kunt gaan verwachten!

We helpen u graag met uw persoonlijke badkamer op maat die past bij uw wensen!

  • Volledig op maat ontworpen naar uw wensen!
  • Advies van onze creatieve adviseurs
  • Vrijblijvende offerte voor uw opmaat ontworpen design badkamer

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan