9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Kleine badkamers

Bij Baderie Barneveld werken we met verschillende soorten badkamers, hoe groot of klein dan ook. De uitdaging om het maximale uit een ruimte te halen nemen we dan ook graag aan.

We hebben niet altijd de luxe om gebruik te maken van een grote ruimte bij het inrichten van de badkamer. Dit hoeft helemaal geen probleem te zijn!

Hoe haalt u nou het meeste uit een kleine badkamer?

De meest ruimtelijke opstelling

Door verschillende ideeën uit te proberen gaan we op zoek naar de meest ruimtelijke opstelling.

Kleine badkamer groter laten lijken

Ook al is de ruimte waarmee u werkt niet heel groot, er zijn wel trucjes die u kunt gebruiken om de badkamer ruimtelijker te laten lijken.

Maak bijvoorbeeld gebruik van een grote spiegel aan de wand. Dit zal het doen lijken alsof de ruimte twee keer zo groot is. Het is ook verstandig om gebruik te maken van voldoende licht, en met voorkeur natuurlijk licht.

Met de keuze van de tegels kunt u ook veel impact maken op hoe groot de ruimte oogt. Door gebruik te maken van grote en lichte tegels zorgt u ervoor dat u minder voegen heeft. Hierdoor ogen de vloer en wand minder druk en daarmee ruimer.

Inspiratie voor uw kleine badkamer

De zoektocht naar uw droombadkamer begint hier

Het ontwerpen van een kleine badkamer

Bij een kleine badkamer is het belangrijk dat er een goede tekening wordt gemaakt. Onze adviseurs maken samen met u een 3D tekening. Door de badkamer in 3D te maken vinden we vaak verborgen ruimte in de kleine badkamer. Hierdoor kunnen we u badkamer optimaal inrichten.

Belangrijke uitgangspunten zijn gebruiksvriendelijkheid en opbergruimte. Dit alles gecombineerd met de kwaliteit van onze merken en de service die u van ons gewend bent.

De badkamer heeft niet altijd de grootste oppervlakte in het huis. Het is onze kracht om optimaal gebruik te maken van de ruimte die beschikbaar is. De combinatie van badderen, toiletgebruik en douchen wordt gebruiksvriendelijk verwerkt in uw kleine badkamer. Ook op een klein oppervlak creëert Baderie Barneveld een echte rustplek.

Ook in onze showroom in Barneveld hebben wij enkele kleine badkamers opgenomen. Al onze badkamers zijn vernoemd naar een rivier. Op deze manier kunt u ze eenvoudig terug vinden in onze showroom!

  • Volledig op maat ontworpen naar uw wensen!
  • Advies van onze creatieve adviseurs
  • Vrijblijvende offerte voor uw opmaat ontworpen design badkamer

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan