9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Luxe badkamers

Bij Baderie Barneveld helpen wij u in uw zoektocht naar een luxe badkamer. Een badkamer is voor ons meer dan een plek om de tanden te poetsen. In uw badkamer moet u tot rust kunnen komen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw badkamer van alle gemakken voorzien is!

Wat maakt een luxe badkamer zo luxe?

Luxe badkamers zijn er in alle maten en stijlen. Of u nou geniet van een strakke vormgeving of landelijke sferen, wij ontwerpen uw luxe uitvoering! Bij luxe komt al snel een stukje exclusiviteit kijken. Al onze badkamers zijn stuk voor stuk speciaal voor onze klant ontworpen. Hierdoor heeft u altijd iets unieks in handen. Uw product keus kan deze exclusiviteit verhogen waardoor er echt een uniek pronkstuk ontstaat.

De meest luxe badkamermeubels

Sommige items zullen een badkamer direct een luxe sfeer geven. Denk bijvoorbeeld aan een mooi vrijstaand bad of ga een stapje verder met een haardvuur in de badkamer.

Wilt u nou echt een badkamermeubel dat perfect past in uw ruimte, dan kunnen we op maat gemaakte badkamermeubels aanraden. Het merk ELISE maakt compleet custom badkamermeubelen zodat deze helemaal op zijn plek staat in uw luxe badkamer.

Luxe badkamer tegels

Bij het ontwerpen en inrichten van de badkamers is het erg belangrijk om goed na te denken over de tegels op de vloer en de wand. Om een luxe stijl te verkrijgen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor marmeren tegels of tegels met een printje. Voor een bijzondere tegel die goed uit het oog springt, kunt u ook heel goed kiezen voor een tegel met een andere vorm zoals een hexagon.

Luxe badkamer ontwerpen

Wat voor ons belangrijk is in uw badkamer? Uw ideeën! Daarom gaan onze adviseurs samen met u aan de slag. Stap voor stap wordt in samenwerking met u de opstelling bepaald, de stijl bepaald en tot slot wordt er gekeken welke producten deze badkamer tot uw badkamer maken!

Kom voor inspiratie langs in onze showroom in Barneveld of neem online contact met ons op!

  • Volledig op maat ontworpen naar uw wensen!
  • Advies van onze creatieve adviseurs
  • Vrijblijvende offerte voor uw opmaat ontworpen design badkamer

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan