9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Moderne badkamers

Home » Badkamers » Moderne badkamers

Strak, fris, tijdloos: de ultieme kenmerken van een moderne badkamer. Een plek waar functie en verfijnd uiterlijk elkaar treffen. Met een moderne woonstijl in de badkamer verkrijgt u een plek vol rust die klaar is voor de toekomst.

Moderne badkamermeubels

Moderne badkamermeubels kenmerken zich vaak door hun scherpe hoeken en effen kleuren. Eenvoud is key en dat zorgt er voor dat moderne badkamermeubels geschikt zijn voor heel veel verschillende badkamers.

Moderne badkamertegels

Waar vroeger de badkamers in de hele straat hetzelfde waren, kleine witte tegels met een douche in het bad, zijn de mogelijkheden vandaag de dag oneindig. Bij Baderie Barneveld te Barneveld kunt u terecht om uw droom te laten uitkomen. Ook door middel van tegels kunt u uw huis een totaal eigen karakter geven. Tegels vormen de basis voor de ruimte. U kunt kiezen voor grote strakke tegels waardoor u de ruimte optisch groter kunt maken.

Inspiratie kleuren

In moderne badkamers zien we heel vaak de combinatie tussen wit en antraciet. Dit zorgt voor een heel strak pallet met veel contrast. Dit zijn echter niet de enige kleuren die goed passen bij deze stijl. U kunt ook heel goed een moderne stijl verkrijgen met crème of een betonkleurig grijs. Hetgeen dat al deze kleuren met elkaar gemeen hebben is dat ze rustig ogen waardoor u in een moderne badkamer gemakkelijk tot rust kunt komen.

Moderne badkamer accessoires

In een moderne badkamer vindt u vaak accessoires gemaakt van diverse materialen zoals hout, beton en soms zelfs staal. Hoewel u met veel staal ook al snel over een industriële badkamer spreekt.

Wij merken dat steeds meer mensen vallen voor het strakke lijnenspel, de spannende materiaal- en kleurcombinaties en de ruime opzet van een moderne badkamer. Daarnaast is het gebruik van veel glas ook een kenmerk van de moderne badkamer. Dit vergroot de ruimtelijkheid en draagt bij aan het minimalistische karakter.

Moderne badkamer ontwerpen

Vandaag de dag horen we op televisie en lezen we in tijdschriften veel over moderne badkamers. Maar wat is dat eigenlijk, een moderne badkamer? En welke badkamer past bij u?

Een moderne en stijlvolle badkamer speciaal samengesteld om nu van te genieten, maar zeker ook later. Samen met u denken wij aan de toekomst zodat u lang kunt genieten van een badkamer die voorzien is van alle gemakken.

  • Volledig op maat ontworpen naar uw wensen!
  • Advies van onze creatieve adviseurs
  • Vrijblijvende offerte voor uw opmaat ontworpen design badkamer

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan