9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Wellness badkamers

Wellness alleen te vinden in een kuuroord? Nee hoor! Ook thuis, in uw eigen badkamer is het mogelijk om het gevoel van wellness optimaal te beleven.

Hoge kwaliteit producten voor een luxe wellness badkamer

Ontspannen op een plek die u helemaal voor uzelf heeft. Dat is wat een luxe wellness badkamer u kan bieden. Natuurlijk begint alles bij de juiste producten: dankzij onze hoge kwaliteit badkamermeubelen, luxe tegels en prachtige accessoires, ervaren uw lichaam en geest pure weldaad.

Stoomcabine in uw wellness badkamer

Veel mensen verwarren een stoomcabine met een sauna. Beide producten dragen bij aan een gezond en uitgerust lichaam, maar een stoomcabine doet dit op een totaal eigen manier.

Dankzij de stoom in een stoomcabine gaan de huidporiën open en kan het vuil het lichaam verlaten. De huid wordt zacht en soepel. Natuurlijk zorgt een warm en weldadig stoombad ook voor een heerlijke ontspanning.

Sunshower | het ultieme gevoel van ontspanning

Met een Sunshower in de badkamer krijgt u het ultieme gevoel van ontspanning. Het infrarode licht van de Sunshower is goed voor de bloedsomloop en werkt verlichtend voor pijn in de spieren. Dankzij het uv-licht maakt het lichaam de belangrijke vitamine D aan. Hierdoor voelt u zich energieker en werkt u aan een efficiënter immuunsysteem. Hiermee houdt u uw mentale gezondheid op peil. Zo wordt u fitter én zit u lekkerder in uw vel.

Wilt u de volledige wellness beleving realiseren in uw nieuwe badkamer? Zet dan de puntjes op de i met weelderige tropische planten, sfeervolle verlichting, heerlijke eucalyptus-geurkaarsen en kies voor hotelkwaliteit handdoeken. Zo is het alsof u iedere dag een wellness inloopt, maar dan gewoon in uw eigen huis!

Wellness badkamer ontwerpen

Wilt u ook een wellness badkamer thuis, met een sauna, stoomcabine of panelen met infraroodstraling? Dan helpen wij u graag alle details uit te werken! 

Bij ons vindt u alles voor uw eigen home spa, zoals badkamermeubelen, tegels en accessoires. In alle stijlen en kleuren. Bezoek onze showroom in Barneveld voor inspiratie en advies.

  • Volledig op maat ontworpen naar uw wensen!
  • Advies van onze creatieve adviseurs
  • Vrijblijvende offerte voor uw opmaat ontworpen design badkamer

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan