9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
De badkamermeubelen van Assenti zijn stuk voor stuk bijzonder. De verschillende wastafels zijn prachtig en vervaardigd uit minder gangbare materialen als natuursteen en Solid Surface.

Assenti | stuk voor stuk bijzonder

De voordelen van Assenti zijn opmerkelijk en bewijzen dat haar badkamermeubelen daadwerkelijk tot de Europese topklasse behoren.

Kwaliteit gegarandeerd

Elke Assenti meubel is uniek en van de beste kwaliteit!

Binnen Assenti wordt elk meubelcomponent in eigen beheer verwerkt en wordt er strikt gewaakt over het goede verloop van het productieproces. Op deze manier garandeert Assenti dat haar meubelen en wastafels van de allerbeste kwaliteit zijn. Elk Assenti meubel is uniek. Elk onderdeel van een Assenti badkamermeubel wordt handmatig bewerkt en afgewerkt. De voordelen van Assenti zijn opmerkelijk en bewijzen dat haar badkamermeubelen daadwerkelijk tot de Europese topklasse behoren.

Bekijk de brochure

Op onze website bieden wij een hoop inspiratie aan via ons blog. Wil je meer weten over de uitstraling van de meubelen van Assenti voor in de badkamer en wat de opties zijn? Dan is onderstaande brochure de oplossing voor jou. Deze brochure van Assenti staat boordevol sfeer en inspiratie.

Assenti meubelen in onze showroom

In onze showroom in Barneveld vind je meerdere badkamer etalages waar de meubelen van Assenti heel mooi tot hun recht komen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Assenti meubelen in jouw badkamer? Kom dan gerust eens langs of plan een afspraak met een van onze adviseurs voor een bron aan inspiratie.

Heb je nog vragen over het aanbod van onze Assenti meubelen, neem dan contact met onze klantenservice. Onze specialisten staan altijd voor je klaar.

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan