9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Michel Oprey & Beisterveld is een toonaangevend merk voor natuurstenen en keramieken tegels voor uiteenlopende toepassingen. In de enorme collectie van Michel Oprey & Beisterveld kan jij terecht voor vloer- en wandtegels. Ben je benieuwd naar de tegels of het sanitair van Michel Oprey & Beisterveld kom dan langs in onze showroom en laat je inspireren.

Over Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld is een Nederlands bedrijf met het meest uitgebreide assortiment in natuursteen en keramiek van Nederland. De tegels van Michel Oprey & Beisterveld zijn van de beste kwaliteit en worden op een duurzame manier geproduceerd. Dit grote assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten in uiteenlopende vormen en afmetingen.

Natuursteen van Michel Oprey & Beisterveld

Bij Michel Oprey & Beisterveld vind je verschillende natuurstenen tegels. Van leisteen tot graniet en van kalksteen tot marmer, de collectie is enorm. Zoek je wandtegels of vloertegels voor in je badkamer? Houdt er dan rekening mee dat niet alle soorten natuursteen geschikt zijn.

Wil je natuurstenen tegels in de badkamer? Kies dan voor materialen als hardsteen, marmer, terrazzo, basalt of graniet.

Natuursteen heeft van zichzelf een mooie, natuurlijke uitstraling. Zoek je tegels voor een design badkamer? Dan zullen natuurstenen zorgen voor een luxe uitstraling, maar ook in een moderne of landelijke badkamer staan natuurstenen tegels erg mooi!

Keramieken tegels van Michel Oprey & Beisterveld

Keramieken tegels zijn ideaal voor in de badkamer. Dit materiaal is gemaakt van gebakken klei en is volledig te recyclen wat het een zeer duurzaam product maakt. Met keramieken tegels kan je dezelfde look verkrijgen als bij natuursteen tegels. Maar er zitten ook een aantal voordelen aan keramieken tegels.

Met keramieken tegels kan je vrijwel alle kanten op wat kleur, stijl en afmetingen betreft. Zo vind je verschillende soorten keramieken tegels met een natuursteen- of betonlook, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor houtlook tegels. Ben je benieuwd naar het aanbod van Michel Oprey & Beisterveld? Bekijk dan de brochure.

Zo zijn keramieken tegels kleurvast en zit er minder kleurverschil in afzonderlijke tegels ten opzichte van natuursteen. Daarnaast is keramiek ook wat minder kwetsbaar dan natuursteen.

Kom langs bij Baderie Barneveld

In onze showroom vind je meer dan 800m2 aan badkamer inspiratie. Kom langs en ontdek onze collectie wand- en vloertegels of ontdek de uitgebreide mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer. Heb je vragen of kan je wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van je nieuwe badkamer? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met ons. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan