9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Venis Starwood is een collectie keramische tegels die qua uitstraling vrijwel niet te onderscheiden zijn van een echte houten vloer. In de collectie van Venis Starwood vind je vloertegels in uiteenlopende kleuren en formaten.

De verschillende tegels zijn verdeeld over thema’s, waarmee je een stijlvol geheel kunt verkrijgen. Ontdek Venis Starwood bij Baderie Barneveld in Barneveld.

Venis Starwood

Venis Starwoord is een collectie binnen de Venis tegels. Venis tegels is onderdeel van de Porcelanosa Grupo. Dit is een Spaans bedrijf dat bekend staat om zijn keramische tegels van de hoogste kwaliteit. Door de natuurlijke kleuren, de warme uitstraling en de verfijnde houtnerf in dit keramisch parket, is deze vloer vrijwel niet van echt hout te onderscheiden.

Vanwege de grote vraag naar houtlook tegels van hoge kwaliteit heeft Venis de Starwood collectie in 2017 ontwikkeld. Deze tegels zijn geschikt voor op de vloer en de wand. Je kunt Venis Starwood gebruiken in de badkamer of het toilet, maar ook in de woonkamer krijg je met Venis Starwood een prachtige vloer.

Eigenschappen van het keramische parket

Water- en vuurbestendig
De Starwood tegels zijn in tegenstelling tot hout goed bestand tegen water en zijn ook niet brandbaar. Dit maakt deze tegels ideaal voor in de badkamer of keuken.

Geen verkleuring
Sommige vloeren kunnen verkleuren wanneer ze aan zonlicht worden blootgesteld. Met Venis Starwood hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Jouw vloer behoudt zijn originele kleur.

Eenvoudig onderhoud
Het keramisch parket van Venis Starwood is gemakkelijk schoon te maken en is bestand tegen vrijwel alle schoonmaakproducten. Je hoeft de vloer ook geen bijzondere behandeling te geven om deze mooi te houden. Bovendien zijn deze tegels niet poreus, waardoor vuil en schoonmaakmiddelen niet kunnen intrekken.

Optimaal comfort
Ook al is het keramisch parket van Venis Starwood erg hard en slijtvast, kan je wel rekenen op een comfortabele vloer. In combinatie met vloerverwarming zorgt de vloer voor een goed rendement en comfortabel gevoel, terwijl de vloer in warmere maanden koel blijft aanvoelen. Bovendien is de vloer voorzien van een anti-slip laag, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over valpartijen, ook in de badkamer.

Mooie textuur
Het karakteristieke aan een houten vloer is natuurlijk de mooie houtnerf en de noesten die je in de vloer terugziet. Bij Venis Starwood heb je keuze uit uiteenlopende kleuren en patronen, zodat je altijd wel iets vind wat helemaal past bij jou.

Ontdek Venis Starwood

De Venis Starwood collectie is verdeeld in verschillende tegelvarianten elk met hun eigen stijl. Zo kan je kiezen voor de collectie Tanzania, Vancouver, Nebraska, Namibia of Minnesota. Zo vind je in de collectie Starwood Tanzania 9 verschillende vloeren. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten vloeren van Venis Starwood? Kom dan langs in onze showroom in Barneveld.

Over Baderie Barneveld

Bij van Manen badkamers kan jij terecht voor meer dan 800m2 aan badkamer inspiratie. Kom langs en laat je door ons inspireren. Wij helpen je graag bij het realiseren van de badkamer van jouw dromen, ongeacht jouw budget. Kom eens vrijblijvend langs of maak een afspraak voor een badkamer ontwerp op maat.

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan