9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Moderne, landelijke badkamer in Amersfoort

Home » Inspiratie » Moderne, landelijke badkamer in Amersfoort

"Onze droom badkamer is door Baderie Barneveld precies zo geworden zoals we het met de ontwerper hebben bedacht. De mooie 3D tekeningen van de ontwerper, zijn in werkelijkheid ook echt zo geworden, als op de tekeningen. Ook bij ons zaten er wat dingen tegen, maar er was altijd een goed contact en overleg. Een nieuwe badkamer kost veel geld, maar is zeker een goede investering. We genieten elke dag weer van onze fijne badkamer." Deze mooie review kregen we terug van de klant nadat de badkamer was opgeleverd. Hier worden wij heel blij van!

Laat u inspireren

Half vrijstaand bad

In deze badkamer was er geen ruimte om een groot vrijstaand bad te plaatsen. Om toch het effect te creëren van die rust en luxe van een vrijstaand bad is er gekozen voor een half vrijstaand bad. Dit is een heel goed alternatief, met als bijkomend voordeel dat doordat hij aan de achterkant tegen de muur aanstaat, je niet achter het bad hoeft te kruipen om deze schoon te maken.

Keramische tegels

In deze ruimte is er in totaal gekozen voor twee verschillende tegels in combinatie met stucwerk. Het stucwerk geeft de badkamer een rustige uitstraling en wordt er een eyecatcher gecreëerd door op de wand achter het bad een gave decor tegel te plaatsen.

Gerelateerde projecten

De zoektocht naar uw droombadkamer begint hier

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan