9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Over ons

Baderie Barneveld staat voor de ultieme beleving in alle aspecten. Voor inspiratie en een ruim aanbod in kwaliteitsproducten van topmerken voor uw nieuwe badkamer en tegelvloer, kunt u terecht in onze showroom in Barneveld. Daar vindt u complete badkamers, vol met verrassende ideeën. Van de laatste trends tot degelijke stijlen, wij hebben voor elk wat wils.

Ervaren medewerkers

Onze ervaren medewerkers geven u de aandacht die u verdient. Samen komen we tot een ultiem ontwerp voor een ultieme badkamer. Op een groot beeldscherm richten we uw badkamer helemaal in. We selecteren de tegels en de inrichting, passend bij het formaat badkamer en het budget. Zo beleeft u uw nieuwe badkamer al vóór de eerste tegel is gelegd. Door inspiratie en een visuele beleving van uw badkamer, bent u zeker van de juiste keuzes. Onze medewerkers adviseren over de indeling en behoeden u voor eventuele fouten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt voor uw badkamer.

Gaby van Voorthuizen

Adviseur

Gaby weet met haar creativiteit iedere keer weer tot een verrassende oplossing te komen. Van uw wens maakt zij haar uitdaging. Of het nu gaat om een grote of kleine ruimte. En dit resulteert in pareltjes van badkamers. Functioneel én stijlvol. Tijdloos én toch modern.

Bastiaan Slaa

Adviseur

Bastiaan heeft een groot inlevingsvermogen en een passie voor creativiteit. Bastiaan heeft zich in korte tijd ontplooid tot een krachtige schakel binnen het team. Door zich in te leven in de klant en een vooruitstrevende blik ontstaan er creaties die met hun tijd meegaan.

Roel Slaa

Projectleider

Roel heeft de badkamerafdeling binnen het WoonThemaCentrum opgezet. Met zijn aanstekelijke lach, spontaniteit en meer dan 25 jaar aan ervaring voorziet hij de klant van vakkundig advies en inspirerende gedachten. Daarnaast is Roel ook onze projectleider. Vanaf de verkoop is Roel verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten en hij weet als projectleider het traject in te vullen van tekening tot en met installatie. Roel is de eigenaar van Baderie Barneveld.

Joni van Ginkel

Service medewerker

Joni komt uit de wereld van de styling. Met veel enthousiasme, wilskracht en doorzettingsvermogen is Baderie Barneveld een groot talent rijker.

Ultieme beleving

Om de ultieme beleving compleet te maken, realiseren wij uw badkamer ook. Dat gaat verder dan alleen de installatie. We verwijderen uw bestaande badkamer en leggen nieuwe voorzieningen aan. U kunt het zo gek niet bedenken, wij doen het voor u. De nette werkwijze van onze installateurs en de perfecte afwerking maken de beleving compleet. Hierna geniet u elke dag weer van uw ultieme badkamer of ultieme tegelvloer.

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan