9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Houtlook tegels

Vandaag de dag zijn er verschillende soorten tegels verkrijgbaar met een houtlook. Deze tegels zijn vrijwel niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Houtlook tegels zijn enorm populair omdat ze zorgen voor een warme uitstraling in de badkamer.

Houtlook tegels in de badkamer

Hout kan slecht tegen vocht, daarom is een echte houten vloer in de badkamer natuurlijk geen goed idee. Vindt u de kleur en warme uitstraling van een houten vloer wel mooi? Dan zijn onze keramische tegels met houtlook ideaal voor uw badkamer.

Sinds enkele jaren kunt u tegels kopen die er uitzien als een parketvloer. Zeker als u deze tegels met een minimale voeg laat leggen, lijkt het net of u een houten vloer in de badkamer heeft. Ons assortiment bestaat uit tegels in verschillende kleuren en patronen.

Houtlook tegels passen mooi in een landelijke badkamer. Wilt u een meer klassieke uitstraling? Dan kunt u er voor kiezen om deze in een visgraat patroon te leggen. Ook in een moderne badkamer staan tegels met een houtlook erg mooi. Zo zorgt u voor een badkamer met een warme, natuurlijke uitstraling.

De voordelen van houtlook tegels

Tegels werken niet

Hout werkt, dat wil zeggen dat het kan krimpen en uitzetten. Is een vloer niet goed aangelegd, dan kan de vloer omhoog komen. Daarom moet er altijd een bepaalde ruimte vrij blijven, zodat de vloer kan werken. Met houtlook tegels heeft u hier geen last van.

Vochtbestendig

Een houten vloer kan slecht tegen vocht. Daarom wordt het vaak afgeraden om een houten vloer te nemen in de keuken of in de badkamer. Wilt u toch genieten van de mooie, warme uitstraling van een houten vloer? Dan zijn houtlook tegels een goed alternatief.

Goede warmtegeleiding

Tegenwoordig wordt er bij nieuwbouw en bij verbouwingen steeds vaker gekozen voor vloerverwarming. Om zoveel mogelijk rendement en comfort te verkrijgen, is het belangrijk dat uw vloer de warmte goed kan geleiden. Door te kiezen voor houtlook tegels heeft u een goede warmtegeleiding, waardoor u optimaal kunt genieten van de vloerverwarming. Ook in de badkamer zorgt dit voor extra comfort.

Kleurvast

Houten vloeren kunnen na verloop van tijd verkleuren of vale plekken krijgen door slijtage. Kiest u voor houtlook tegels, dan kunt u er op rekenen dat uw vloer er na jaren nog als nieuw uitziet, zonder verkleuringen.

In ons assortiment vindt u de Starwood collectie van Venis tegels. Dit is een lijn keramisch parket dat is opgedeeld in verschillende thema’s. Per thema kunt u kiezen uit verschillende kleuren, patronen en houtsoorten.

Keramisch parket

De houtlook tegels in ons assortiment zijn keramische tegels. Omdat het uiterlijk van deze tegels qua uiterlijk overeenkomen met parket, wordt dit ook wel keramisch parket genoemd. Ten opzichte van een houten vloer hebben houtlook tegels een aantal voordelen.

Onze showroom

Bent u benieuwd naar ons assortiment houtlook tegels? Kom dan langs in onze showroom in Barneveld. Wij laten u graag de verschillende soorten keramische tegels uit ons assortiment zien en denken met u mee bij de indeling van uw badkamer.

Laat u inspireren

De zoektocht naar uw droombadkamer begint hier

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan