9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Badkamer tegels

Bij Baderie Barneveld vindt u een uitgebreide tegelpresentatie. Daarnaast vindt u door de hele showroom tegels die u ook in uw huis kunt terugvinden in de toekomst! Kijk ook eens bij onze tegelmerken.

800 m² showroom in Barneveld

Stijlen variërend van klassiek tot modern

Gedegen kennis en advies

Toveren met tegels

Start de zoektocht naar de perfecte tegels voor uw droombadkamer hier.

Wilt u ons complete
aanbod in het echt bekijken?

Kom dan langs in onze showroom

Laat u inspireren

Badkamer tegels om van te dromen

Wij toveren met tegels

Tegels zijn er in allerlei kleuren, maten en patronen. Dat is maar goed ook, want tegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van je badkamer.

Vaak zie je in de badkamer neutrale kleuren zoals zwart, grijs en wit. Maar kijk ook eens hoe mooi het is om te combineren met kleurrijke tegels en diverse formaten. Of voeg speelse accenten toe, van mozaïektegels in een nisje tot een tegelbaan achter het meubel. En helemaal van nu: hexagone tegels. Tip: durf creatief te zijn en maak van je badkamer dé eyecatcher van je huis!

Natuursteen

Natuursteen wordt al eeuwen gebruikt als bouwmateriaal. Dat is met een reden! Daarom bieden wij ook vloertegels aan van natuursteen. Het assortiment bestaat uit materialen zoals Belgisch Blauw Hardsteen tot aan het witte marmer.

Met de verschillende materialen kunt u allerlei stijlen creëren. Of u kiest voor klassiek met het witte marmer of voor natuurlijk modern met graniet. 

Keramisch

Keramische tegels moeten wat ons betreft zowel functioneel als decoratief zijn. Naast maatvast, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk en zijn ze prachtig om te zien. Er is genoeg keus! Denk aan tegels van Sphinx, Villeroy&Boch en Mosa.

Wij bieden u de mogelijkheid om de tegels door onze ervaren tegelzetters te laten plaatsen. Op deze manier heeft u geen zorgen!

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan