9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Badkamer inspiratie

De zoektocht naar uw droombadkamer begint hier

Als u net een huis heeft gekocht of van plan bent om te verbouwen, is de badkamer altijd onderwerp van gesprek. Bij een nieuwe badkamer is het goed om zoveel mogelijk inspiratie op te doen. Zo is het essentieel om uw stijl te vinden. Bent u fan van landelijke badkamers of juist van industriële badkamers?

Filter op:

Stijlen

Soorten ruimtes

Gebruikte meubelen

Gebruikte tegels

Open filter
Sluiten

Stijl

Soorten ruimtes

Gebruikte meubelen

Gebruikte tegels

Onze badkamer stijlen

Bij Baderie Barneveld hebben we ruime ervaring met het plaatsen van de badkamers in alle stijlen en maten. De zoektocht naar uw droombadkamer begint hier.

Ideeën voor uw badkamer

Om ideeën op te doen voor uw nieuwe badkamer helpen we u graag met foto’s en beschrijvingen van onze andere klanten. Zo krijgt u echt een indruk van de mogelijkheden. Iedere badkamer is uniek, zo vliegen we dan ook ieder project aan. Iedere klant is uniek en iedere wens is anders.

Alvast een begin maken met uw badkamer?

Via onze online ontwerptool kunt u alvast een opzet maken waarin uw wensen naar voren komen. Dit ontwerp kunnen we tijdens een 1 op 1 gesprek uitgebreid bespreken, aanvullen en hopelijk verwezenlijken!

Badkamer opbergoplossingen

Een opgeruimde badkamer is niet alleen fijn voor het oog, maar ook voor uw gemoedsrust. Daarom bieden wij diverse opbergoplossingen aan, van hangende opbergkasten tot opbergmeubels onder de wastafel. Zo kunt u uw badkamer op een efficiënte manier opruimen. Bovendien zorgen deze opbergoplossingen voor een moderne en strakke uitstraling van uw badkamer.

Badkamer tegels

De juiste tegels kunnen een wereld van verschil maken voor uw badkamer. Wij hebben een grote collectie aan diverse soorten tegels, van marmer tot keramisch en van houtlook tot mozaïek. Zo kunt u de perfecte sfeer creëren voor uw badkamer. Bovendien zijn de tegels die wij aanbieden van hoge kwaliteit en duurzaamheid, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

Onze tegelcollectie is zo divers en uitgebreid dat er voor iedere smaak en budget wel een geschikte tegel te vinden is.
Wilt u een moderne, strakke look creëren in uw badkamer? Dan zijn onze keramische tegels een perfecte keuze. Of gaat u juist voor een warme, landelijke look? Dan zijn onze houtlook tegels een goede optie. Marmertegels geven uw badkamer een luxe uitstraling, terwijl mozaïektegels voor een speels en kleurrijk effect kunnen zorgen.

Bij topservice horen topmerken

Alle merken uit ons assortiment

Na het zien van de inspiratie badkamers,

nog niet zeker wat u zoekt?

Kom dan langs in onze 800m2 showroom

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan