9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Keramische tegels

Keramische tegels zijn tegels die gemaakt zijn van keramiek, een combinatie van klei en zand. Klei en zand wordt in een bepaalde vorm gebakken, waarna ze geglazuurd of gedecoreerd worden. Bij Baderie Barneveld hebben wij een groot assortiment keramische tegels.

Keramische tegels in de badkamer

In de badkamer zijn keramische tegels ideaal omdat ze een erg lage vochtopname hebben. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en bieden ze nog enkele andere voordelen.

Geen slijtage

Een ander voordeel van keramische tegels is dat ze erg kras- en slijtvast zijn. Bovendien kunt u deze tegels ook elders in de woning leggen, zoals in de woonkamer, hal en zelfs buiten in de tuin voor een mooi- en stijlvol terras.

Kleurvast

Keramische tegels zijn bijzonder kleurvast, dit betekent dat de tegels niet verkleuren of vervagen na verloop van tijd. Bovendien zijn de geglazuurde, keramische tegels niet gevoelig voor vlekken.

De voordelen van een Keramische tegel

Eenvoudig schoon te maken

Met een keramische tegelvloer in de badkamer kunt u gemakkelijk allerlei schoonmaakproducten gebruiken, zonder u zorgen te maken over de aantasting van de vloer. Bij tegelsoorten, zoals natuursteen, moet u vaak wel erg goed opletten wat voor producten u kunt gebruiken bij het schoonmaken. Zo kunt u gewoon gebruik maken van alledaagse schoonmaakproducten.

Duurzaam

Keramische tegels zijn ook nog eens milieuvriendelijk. De grondstoffen klei en zand, worden duurzaam gewonnen en de tegels gaan een leven lang mee. Bovendien zijn de tegels volledig te recyclen, waarna ze gebruikt kunnen worden bij andere bouwprojecten.

Warmte & comfort

Een keramische tegelvloer zorgt voor een goede geleiding van warmte. In combinatie met vloerverwarming is een tegelvloer daarom ideaal voor het beste comfort.

Keramische tegels naar kleur en ontwerp

Zo’n tegelvloer in de badkamer is niet alleen functioneel, maar ook nog eens ontzettend decoratief. Tegenwoordig is het mogelijk om keramische tegels te kopen met een houtlook.

Zo haalt u de stijl en de sfeer van hout in huis met een tegelvloer. Daarnaast kunt u deze tegels ook in verschillende effen kleuren krijgen, maar bijvoorbeeld ook in een betonlook of een uitbundig ontwerp, zoals een geometrisch patroon of een mozaïek in de tegel verwerkt.

Assortiment bij Baderie Barneveld

Bij van Manen badkamers kunt u kiezen uit verschillende keramische tegels van mooie merken, zoals Sphinx, Venis en Mosa.

Mosa

Het Nederlandse merk Mosa is al meer dan 130 jaar actief als producent van keramische tegels. De Mosa vloertegels zijn van uitstekende kwaliteit en bieden een ruim assortiment aan met vloertegels, wandtegels die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen.

Sphinx

Sphinx is bij vele van ons een erg bekende naam. Dit is mede dankzij de brede collectie keramische tegels met trendsettende designs. Naast verschillende kleuren en designs, maakt Sphinx ook collecties gericht op het combineren van verschillende patronen.

Venis

Venis heeft een groot assortiment keramische tegels met verschillende lijnen, Een populaire tegel is bijvoorbeeld de Venis Baltimore welke zowel een variant heeft voor de vloer en de wand. Deze tegel heeft een gemêleerde betonlook wat ook zorgt voor een klein beetje textuur. Hierdoor is de tegel niet te glad en kunt u hem goed in de douche gebruiken zonder uitglijgevaar. Voor landelijke of moderne badkamers vindt u bij Venis verschillende lijnen die stijlvol op elkaar aansluiten.

Bezoek onder showroom

In onze showroom in Barneveld kunt u terecht voor meer dan 800m2 aan badkamer inspiratie met verschillende badkameropstellingen en een groot assortiment tegels met verschillende designs, afmetingen en mogelijkheden.

Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze adviseurs! Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe tegels of het samenstellen van uw nieuwe badkamer.

Laat u inspireren

De zoektocht naar uw droombadkamer begint hier

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan