9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Betonlook vloertegels

De betonlook is vandaag de dag enorm populair. U komt het tegen in de woonkamer, als aanrechtblad in de keuken en ook in de badkamer is de betonlook niet meer weg te denken. Bij Van Manen vindt u verschillende soorten betonlook vloertegels die geschikt zijn voor in de badkamer. Met een betonlook kunt u een mooie industriële sfeer creëren.

Betonlook vloertegels

Een betonvloer is niet waterdicht. Deze is wel waterdicht te krijgen, maar het plaatsen van een betonvloer wordt daardoor wel flink duurder. Omdat de betonlook wel heel populair is, kunt u tegenwoordig ook met vloertegels een betonlook creëren. Niet alleen is zo’n vloer gunstig geprijsd, u kunt ook nog eens variëren met verschillende vormen en kleuren.

Een betonlook in de badkamer zorgt voor een robuuste, stoere uitstraling. Ideaal als u een industriële badkamer wilt. U kunt uw badkamer verder aankleden met mooie houten badkamer meubels of bijvoorbeeld een stalen douchewand om de industriële look compleet te maken.

Maar ook in een moderne badkamer kunnen betonlook tegels erg mooi staan. De rustige uitstraling van de vloer, geeft een ruimtelijk effect. Bovendien kunt u met strakke lijnen en het gebruik van frisse kleuren een ruime, minimalistische look verkrijgen. Ook voor een bijzondere design badkamer kunnen betonlook tegels uitkomst bieden. Zo zijn er tegenwoordig betonnen gootstenen en badkamer meubels met een betonnen werkblad. Zo kunt u in combinatie met deze tegels verschillende accenten leggen om die echte betonlook te verkrijgen.

Vloertegels met betonlook van diverse merken

Sphinx Tegels met betonlook

In ons assortiment vindt u verschillende merken die stijlvolle tegels met betonlook in hun assortiment voeren. Zo vindt u bij Sphinx betonlook tegels in verschillende afmetingen, zoals 80×40, 80×20 en de populaire 60×60. Deze Sphinx tegels zijn ook verkrijgbaar als zeshoekige tegel. U kunt deze betonlook tegels krijgen in het wit, grijs of antraciet.

Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld is een toonaangevend Nederlandse producent van tegels. In hun indoor collectie vindt u tientallen verschillende soorten betonlook tegels. Ideaal voor in de badkamer, maar natuurlijk ook geschikt voor in de keuken of woonkamer. U kunt kiezen uit uiteenlopende kleuren van wit tot zwart en van roze tot beige, maar u kunt ook kiezen voor tegels met een koperkleur of metalen look.

Onze showroom

Andere merken uit ons assortiment die tegels hebben met een betonlook zijn Mosa, Ragno en meer. Bent u op zoek naar een nieuwe tegelvloer en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is. Zoekt u tegels voor in uw nieuwe badkamer? Dan denken wij graag mee bij de inrichting en planning van uw badkamer.

Laat u inspireren

De zoektocht naar uw droombadkamer begint hier

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan