9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

In 3D uw badkamer ontwerpen

Als u toe bent aan een nieuwe badkamer heeft u vast al ideeën over hoe de badkamer eruit moet komen te zien. Met ons programma kunt u gemakkelijk een 3D badkamer ontwerp maken.

Voer de afmetingen in van uw badkamer en sleep de onderdelen in het ontwerp om ze een plek te geven. Wanneer u klaar bent, heeft u direct een beeld van hoe uw badkamer eruit komt te zien! Komt u er zelf niet uit? Dan helpen wij u graag om uw ideale badkamer in beeld te brengen.

Maak zelf een start 

Heeft u al ideeën over het ontwerp van uw badkamer? Met het 3D ontwerpprogramma start u eenvoudig met het ontwerpen en indelen van uw nieuwe badkamer. Start hieronder het 3D badkamerontwerpprogramma en ontwerp uw eigen badkamer.

Hulp nodig?

Ga naar het stappenplan

"

In 3 stappen naar uw droombadkamer

Allereerst kiest u de manier waarop uw badkamer is ingedeeld, dus de vorm en de afmetingen. Vergeet niet om uw ramen en deuren op de juiste plek te zetten. U kunt heel gemakkelijk de afmetingen en vorm van uw badkamer aanpassen door de tekentool te gebruiken. Ook zijn er vooraf beschikbare vormen die u kunt gebruiken.

 

In deze stap kunt u de volledige inrichting van uw badkamer doen. In deze stap kiest u zaken als een badkamermeubel, een toilet en uw douche. Gaat u voor een luxe badkamer? Dan kunt u ook een bad plaatsen. Uiteraard kan het zijn dat het gekozen bad niet in uw smaak is, maar probeer hier doorheen te kijken. Het gaat in deze stap voornamelijk om het plaatsen van de gewenste ‘objecten’ op de juiste plek. De exacte invulling van welke objecten dit worden bespreken we natuurlijk nog uitgebreid.

Zit alles op de juiste plek? Dan kunt u tegels gaan toevoegen! Het gaat hier om de tegels op de vloer én de tegels op de muur. Kies eerst rechtsboven voor de 3D optie, dan heeft u namelijk het beste zicht op hoe het geheel eruit komt te zien. Vanuit dit oogpunt kunt u perfect zien of de gekozen tegels goed matchen of dat de afmetingen of kleur anders moeten. Vanuit ons oogpunt is dit overzicht ook erg handig, we weten namelijk exact hoeveel vierkante meters tegels we nodig hebben en waar we rekening moeten houden met snijverlies.

Klaar met ontwerpen?

Ontwerp opslaan en delen

"

Klaar met ontwerpen

Sla uw ontwerp op

Ons tekenprogramma biedt u de mogelijkheid om meerdere badkamers te ontwerpen en op te slaan, zodat u verschillende ontwerpen kunt uitwerken. Ook kunt u hierdoor op een later tijdstip verder gaan met ontwerpen of de eerder gemaakte ontwerpen bekijken.

Stuur ons uw ontwerp

Is uw ontwerp gereed en bent u tevreden over het resultaat? Stuur dan uw ontwerp naar ons. Wij bekijken uw gemaakte ontwerp en nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. Uw ontwerp gebruiken we als vertrekpunt om uw nieuwe badkamer uit te werken!

Uw eigen badkamer ontwerpen: waar moet ik rekening mee houden?

Gaat u uw eigen badkamer ontwerpen? Dan is het belangrijk dat u de juiste afmetingen weet. Voor een 3D ontwerp heeft u naast een lengtemaat en een breedtemaat ook een hoogtemaat nodig. Deze is met name belangrijk voor als u wilt weten hoeveel tegels u nodig heeft om de wanden te betegelen. Vergeet ook niet om in het 3D badkamer ontwerp deuren en ramen mee te nemen.

Met de juiste afmetingen van uw badkamer kunt u een globale indeling maken van uw badkamer. U kunt kiezen uit verschillende soorten sanitair, badkamermeubels, tegelmerken, douches en baden. Daarnaast heeft u misschien ook nog wel specifieke wensen, zoals een inloopdouche, een sauna of een bubbelbad. Of wilt u graag een dubbele wasbak met twee kranen? Samen kijken wij altijd naar de mogelijkheden om de badkamer van uw dromen te verwezenlijken.

Inspiratie opdoen voor uw eigen badkamer ontwerp

Weet u nog niet helemaal zeker wat voor badkamer u wilt? Kom dan langs in onze badkamer showroom in Barneveld en laat u door ons inspireren met onze verschillende badkamer designs. Bent u benieuwd wat u van ons kunt verwachten? Kijk dan eens naar de verschillende projecten die wij hebben opgeleverd. Van kleine badkamers tot luxueuze design badkamers en van industrieel tot landelijk, u komt het allemaal tegen in ons uitgebreide portfolio.

Van idee tot 3D ontwerp tot het tekenen en van offerte tot oplevering zijn wij betrokken bij het realiseren van uw badkamer. Onze eigen ervaren monteurs komen graag een keer langs om de huidige badkamer te bekijken, zodat wij weten welke werkzaamheden nodig zijn om uw verwachtingen te overtreffen.

Plaatsen van uw badkamer

Bij Baderie Barneveld gaan we altijd voor 100% tevredenheid. Daarom monteren wij uw badkamer op de manier die u wilt. Uiteraard voorzien wij u graag van advies, maar u bepaalt. Zodra we op één lijn zitten over het ontwerp voorzien we u van een offerte op maat. Na de offerte komen onze monteurs alle maten opnemen en vervolgens gaan we over tot plaatsen. Na het plaatsen kunt u heerlijk gaan genieten van uw nieuwe badkamer!

Het monteren van uw badkamer wordt gedaan door onze eigen monteurs, die jaren ervaring hebben. Zo zorgen wij ervoor dat alles van A tot Z is geregeld.

 

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan