9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Natuursteen Vloertegels

Met een natuurstenen tegelvloer in de badkamer verkrijgt u een warme uitstraling. Door de natuurlijke tekening in de natuursteen tegels, verkrijgt u altijd een uniek en tijdloos resultaat. Afhankelijk van de soort natuursteen, kunt u kiezen voor verschillende kleuren en afwerkingen.

De perfecte  badkamer met natuursteen tegels

Soorten natuursteen

Hardsteen

Hardsteen is een soort kalksteen met een typische blauwgrijze kleur. De kleur van hardsteen wordt bepaald door de hoeveelheid plantaardige resten (koolstof) die in het steen aanwezig is. Hardsteen is bijzonder hard en de dichtheid van het materiaal is ook erg groot, waardoor het ook wel bekend staat als ‘petit granit’.

Graniet

Graniet is een gesteente dat bestaat uit kwarts, veldspaten en mica’s. De verhoudingen van de verschillende stoffen kan verschillen, maar kwarts komt over het algemeen veruit het meeste voor in graniet. Graniet is te herkennen aan de typische korrelstructuur. Graniet komt over de hele wereld voor in uiteenlopende kleuren.

Marmer

Marmer wordt ook wel de mooiste natuursteensoort genoemd. Deze natuursteen is uitzonderlijk hard, maar is ook goed te bewerken. Marmer kan wit zijn, maar ook roze of crème kleurig marmer is verkrijgbaar. Als natuursteen tegel is marmer erg mooi, maar ook kwetsbaar voor krassen, vlekken en slijtage.

Stijlvolle badkamers met natuursteen

Met natuursteen vloertegels in de badkamer verkrijgt een stijlvolle, unieke vloer met een natuurlijke uitstraling. Natuursteen leent zich uitstekend voor een klassieke of landelijke badkamer. Door natuursteen te gebruiken in de badkamer verkrijgt het geheel een luxe uitstraling. Bovendien zijn de natuursteen tegels ook goed te combineren met tegels van andere materialen.

Natuursteen valt ook goed te combineren met andere natuurlijke materialen, zoals houten badkamermeubels of mooie, stenen wasbakken. Door voor natuursteen tegels te kiezen verkrijgt u een badkamer met de uitstraling van een wellness.

Onderhoud van natuursteen tegels

In onze badkamer showroom in Barneveld vindt u meer dan 800m2 aan inspiratie voor uw badkamer, maar onze tegels kunnen natuurlijk ook in de hal, keuken of woonkamer geplaatst worden. In onze showroom kunt u een aantal soorten natuursteen met eigen ogen bekijken.

Het Nederlandse Michel Oprey & Bleisterveld heeft ook een mooi aanbod natuursteen tegels van uitzonderlijke kwaliteit. In Nederland zijn er slechts 2 locaties waar de mooiste soorten natuursteen te bewonderen zijn. In onze badkamer showroom vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Natuurstenen vloertegels zijn niet helemaal onderhoudsvrij. Door de poreuze natuur zult u deze goed moeten behandelen met een impregneermiddel zodat ze bestand zijn tegen vocht. Wilt u deze look zonder het onderhoud? Dan zijn keramieken tegels met een natuurstenen look een goede optie!

Laat u inspireren

De zoektocht naar uw droombadkamer begint hier

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan