9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Stoere beton-look badkamer in Nijmegen

Home » Inspiratie » Stoere beton-look badkamer in Nijmegen

De wand en vloertegels hebben een beton-look, de wanden hebben stroken met verschillende schakeringen, zo krijg je een originele en stoere ruimte.

Laat u inspireren

Niet heel groot

Deze badkamer is niet heel groot en heeft twee toegangsdeuren, een echt uitdaging dus. We hebben gekozen voor douchedeuren die volledig naar binnen te vouwen zijn waardoor er extra beweging ruimte overblijft als men niet aan het douche is. Het bad heeft een ingebouwde whirlpool, wel een kleine badkamer, maar optimaal relaxten dus!

Bijzondere kleuren

Het meubel is van het merk Assenti. Bijzonder aan dit meubel is de bijbehorende brede spiegelkast met verlichting aan de bovenkant. De wand en vloertegels hebben een beton-look, de wanden hebben stroken met verschillende diepten, zo krijg je een originele en speelse ruimte. De Hotbath kranen in de douche en bij het badmeubel passen mooi bij elkaar en geven deze stoere badkamer nog meer uitstraling en klasse.

Ingebouwd

De Looox nissen in de douche ruimte zijn van RVS. Deze nissen worden in de muur gebouwd om zo optimaal gebruik te maken van de ruimte. In de nissen kan de familie alle shampoo flessen neerzetten, zo is er geen gedoe met flessen op de vloer of zeepkorven aan de muur. Deze nissen zijn er ook in het wit, grijs en antraciet.

Mijn doel? De ruimte maximaal benutten. Gaby van Voorthuizen Start zelf met ontwerpen Maak een afspraak

Gerelateerde projecten

De zoektocht naar uw droombadkamer begint hier

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan