9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Warme, complete badkamer in Nijkerk

Wat direct opvalt zijn de tegels op de muur in deze complete badkamer! Deze mozaïeken van natuursteen geven de badkamer een exclusieve uitstraling.

Strakke look

Het strakke ingebouwde toilet van Sphinx is zonder spoelrand en komt in deze badkamer mooi uit. De kleur van de bedieningsplaat van glas komt terug in het badmeubel. Er is gebruik gemaakt van de Looox inbouw reserverolhouder. In deze houder passen maar liefst 6 closetrollen die volledig zijn weggewerkt in de muur. De accessoires van Emco maken deze badkamer helemaal compleet.

Tegelwand

De tegels op de muur in deze badkamer vallen goed op! Deze mozaïeken van natuursteen geven de badkamer een exclusieve uitstraling. Op de douchevloer komen de stenen nog een keer terug, zo creëer je eenheid en rust.

Transparant douchen

Deze grote inloopdouche met een glaswand op maat is uniek! De wand is om het zitje heen gemaakt, onder het zitje is de drain voor het water netjes weggewerkt. De doucheruimte in deze badkamer is royaal opgezet. De glazen wand van Van Rijn Products wordt bijgestaan door een douchesysteem van Hotbath. De hoofddouche geeft een enorm douchecomfort.

Bent u ook toe aan een nieuwe badkamer?

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren.

Uw project is mijn project. Roel Slaa Start zelf met ontwerpen Maak een afspraak

Gerelateerde projecten

De zoektocht naar uw droombadkamer begint hier

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan