9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Gerberit

Geberit maakt al jaren de meest betrouwbare bedieningsplaten en inbouwreservoirs van topkwaliteit. Deze inbouwreservoirs en inbouwsystemen zijn wereldwijd al miljoenen malen toegepast in toiletten en badkamers. Door de hoge kwaliteit van deze producten staan wij achter dit merk en adviseren wij het ook vaak aan onze klanten.

Enkel de beste kwaliteit met een Geberit WC

De toiletten en reservoirs van Geberit zijn al jarenlang de gouden standaard van vele huishoudens en zijn wereldwijd al miljoenen malen toegepast in toiletten en badkamers.

Het productassortiment van Geberit is zowel voor nieuwbouw als voor renovaties en moderniseringen geschikt. Het omvat een aantal productlijnen op het gebied van sanitairsystemen. Wanneer Geberit producten eenmaal zijn ingebouwd, zijn ze voor de eindgebruiker onzichtbaar. En ze vervullen hun taak tientallen jaren lang dankzij de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Geberit badkamermeubels

Naast toiletten en inbouwreservoirs produceert Geberit ook een grote selectie aan badkamermeubels in vele stijlen. Zo kunnen wij jouw badkamer voorzien van mooie wastafel kasten en wandkasten van Geberit met bijvoorbeeld een landelijke of industriële uitstraling.

Deze meubellijnen zijn vaak onderdeel van een bijpassende sanitair lijn zodat je het ontwerp van je badkamer in de details door kunt trekken.

Sinds april 2020 is het merk Sphinx onderdeel geworden van Geberit waardoor hun vakkennis terug te zien is in de productie van de badkamermeubels van Geberit. Deze producten zijn nu allemaal bekend onder de merknaam Geberit en zullen zich blijven ontwikkelen met deze gebundelde kracht!

Extra hygiëne dankzij de Geberit Aquaclean douche-wc

Hygiëne is vandaag de dag alleen maar belangrijker aan het worden. Voor een extra schoon gevoel is de Geberit Aquaclean douche-wc de ideale aanvulling van je ochtend ritueel. De Aquaclean van Geberit maakt gebruik van een warme waterstraal om je intieme delen te reinigen. Dit water maakt beter schoon en voelt zachter dan toiletpapier.

Ontdek Geberit in onze showroom

In onze showroom in Barneveld hebben wij verschillende sanitair oplossingen en badkamermeubels van Geberit tentoongesteld zodat je een beeld kunt krijgen van het productaanbod van dit merk. Daarnaast staan onze specialisten ook altijd voor je klaar om je verder te helpen met alle benodigdheden voor jouw badkamer.

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan