9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
In onze showroom in Barneveld kan jij terecht voor de Sphinx tegels. Sphinx is een bekend merk met een grote collectie vloer- en wandtegels. Sphinx heeft namelijk ook een grote collectie tegels van uitzonderlijke kwaliteit in de meest uiteenlopende designs.

Over de Sphinx tegels

Sphinx tegels heeft een enorme collectie tegels in uiteenlopende stijlen, kleuren en formaten. Of je nu een moderne badkamer wilt, op zoek bent naar een landelijke uitstraling of op zoek bent naar een bijzondere tegel of een uniek patroon, in de grote collectie van Sphinx tegels vind je meer dan genoeg inspiratie voor de badkamer van jouw dromen.

De collecties van Sphinx tegels

In het assortiment van Sphinx tegels vind je maar liefst 12 verschillende collecties in uiteenlopende stijlen. Zo kan je tegels vinden met een marmer, stenen of terrazzo uitstraling, maar vind je bijvoorbeeld ook betonlook tegels, houten tegels of tegels met een decoratieve print. Binnen deze collecties heb je eindeloze mogelijkheden voor het verwerken van de tegels op jouw vloer of wand.

Uiteenlopende formaten

Sphinx tegels zijn verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende formaten. Je kunt natuurlijk kiezen voor een rechthoekige of vierkante tegel, maar veel van deze tegels kan je ook in herringbone, mozaïek of als hexagon krijgen. Door te variëren met verschillende maten, kan je de meest creatieve patronen creëren in de badkamer.

Een badkamer in stijl

Binnen de collectie Sphinx tegels kan jij je badkamer in elke gewenste stijl krijgen. Combineer betonlook tegels met een stalen douchedeur voor een industriële badkamer of ga voor een spa in huis met mooie mozaïek tegels en een stijlvolle badkuip. Of je het nu eenvoudig wilt houden, een luxe uitstraling wilt in je badkamer of een badkamer wilt volgens de laatste trends, met de Sphinx tegels is vrijwel alles mogelijk!

Laat je inspireren bij Baderie Barneveld

Kom langs bij Baderie Barneveld in Barneveld en laat je inspireren in onze showroom. Bij ons vind je meer dan 30 badkameropstellingen en 800m2 aan badkamer inspiratie. Kom langs en laat je adviseren door onze medewerkers of maak een afspraak voor een badkamer ontwerp op maat.

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan