9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Venis is onderdeel van de Porcelanosa groep. Al sinds 1986 hebben zij zich gespecialiseerd in keramische tegels en vandaag de dag zijn zij een van de grootste tegelfabrikanten wereldwijd. Dit merk heeft een enorme collectie aan vloer- en wandtegels in uiteenlopende soorten en maten.

De Venis tegels worden doorontwikkeld op alle gebieden: van ontwerp, de kwaliteit en duurzaamheid tot het productieproces en de nieuwste toepassingen in de hedendaagse architectuur. Ben je benieuwd naar de Venis tegels? Kom dan langs in onze badkamer showroom in Barneveld.

Venis tegels voor in de badkamer

Als onderdeel van de Porcelanosa groep, heeft Venis een assortiment wand- en vloertegels die een bijzondere, luxe uitstraling hebben. In ons assortiment vind je verschillende lijnen van de Venis tegels. Een populaire tegel is bijvoorbeeld de Venis Baltimore welke zowel een variant heeft voor op de vloer en de wand. Deze tegel heeft een gemeleerde betonlook wat ook zorgt voor een klein beetje textuur. Hierdoor is de tegel niet te glad en kun je hem goed in de douche gebruiken zonder uitglijgevaar.

Maar zo vind je in het assortiment van Venis ook tegels met een marmer-, metal-, mozaïek- of houtlook. Ook in de toepassing van deze tegels zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kan je de tegels met een minimale voeg plaatsen, waardoor je als het ware een mooi geheel krijgt in de badkamer. Zo kan je de mooiste patronen en geometrische vormen terug laten komen in de badkamer, maar bijvoorbeeld ook je vloer een egale marmer look geven.

Bekijk de nieuwste Venis tegels in onze showroom

Wil je graag Venis tegels kopen? In onze showroom in Barneveld kun je inspiratie opdoen voor de gehele invulling van je badkamer. Daar vind je een grote selectie uit het assortiment van de Porcelanosa groep, waaronder de Venis tegels. Joni en Leanne hebben letterlijk stad en land afgereisd om de tegels in onze showroom uit te zoeken. “We zijn in februari langs geweest bij de fabriek in Valencia.We hebben de nieuwe collectie bekeken en een selectie gemaakt van de tegels die we zelf gaan aanbieden.”

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan