9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Geschatte leestijd: 2 Minuten

Tips voor kleine badkamers

Ben jij, net als heel veel mensen, in het bezit van een kleine badkamer waar je gek wordt van dat hokkerige gevoel? Lees dan gauw verder! Want het is zo fijn om na een lange werkdag even te kunnen relaxen in een fijne badkamer waar je je niet opgesloten voelt omdat het zo klein is.

5 tips van ons voor jou om een kleine badkamer groter te doen lijken.

1. Gebruik lichte kleuren

Om je badkamer optisch groter te doen lijken is het van belang om lichte kleuren te gebruiken net als in deze Ariadne at Home badkamer. Dit geldt eigenlijk voor iedere ruimte in het huis. Als je voor donkere kleuren kiest, zal de ruimte voor je gevoel kleiner lijken en ga je voor lichte kleuren, dan zal de ruimte een stuk groter ogen. Door de reflectie van het daglicht op lichte wand- en vloertegels lijkt de badkamer groter.

2. Ruimtewinner

Een spiegelkast neemt geen extra ruimte in beslag, maar zorgt wel voor opbergruimte. Extra fijn: een spiegelkast laat uw badkamer ruimer ogen. Ga voor het beste effect niet voor een vierkante maar voor een horizontale langwerpige spiegelkast.

3. Twee in één

De bad- en douchecombinatie zorgt ervoor dat u toch kunt badderen in uw badkamer. Plaats wel even een badwand, anders spat het douchewater alle kanten op.

4. Grote tegels

Het is beter om grotere tegels te gebruiken in de badkamer. Door het gebruik van grotere tegels zijn er minder voegen zichtbaar. Dit oogt rustiger en dus tegelijkertijd ook ruimer.

5. Douchewand van glas

Wanneer je een stenen douchewand plaats, wordt gelijk je zicht geblokkeerd. Dit zal de ruimte nog kleiner maken. Gebruik als oplossing een glazen douchewand. Daarnaast geeft een inloopdouche ook een ruimtelijker effect dan een douchebak of -cabine.

Bronnen:
www.homedeco.nl
www.badinbeeld.nl

Mijn doel? De ruimte maximaal benutten. Bastiaan Slaa Afspraak maken
Lees meer over Bastiaan

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan