9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Geschatte leestijd: 2 Minuten

Accessoires voor in de badkamer

De badkamer heeft een douche, een mooi badkamermeubel en misschien zelfs een bad. En toch is het niet helemaal uw smaak. Met gebruik van accessoires maakt u uw badkamer helemaal af. Wij helpen u graag met een aantal praktische tips!

Quick wins – planten en planken

Met simpele toevoegingen, zoals een aantal mooie planten, geeft u uw badkamer al een compleet andere uitstraling. Nu is de badkamer niet de eerste plek waar je aan denkt om een stel planten neer te zetten, maar toch kunnen we het van harte aanbevelen. Planten zijn juist zeer geschikt, omdat ze een luchtzuiverende werking hebben, hiermee meer zuurstof in de ruimte brengen en daarnaast zorgen ze ook voor een heerlijk vakantiegevoel!

Daarnaast is het gebruik van wandplanken of badplanken perfect om een landelijke badkamer sfeer te creëren. Een simpele wandplank om bijvoorbeeld handdoeken kwijt te kunnen is niet alleen praktisch, maar ook zeer stijlvol.

Functionele badkameraccessoires

Badkameraccessoires zijn er niet alleen voor de sier, er zijn ook functionele producten nodig. Maar vergeet niet, functioneel kan heel mooi zijn! Een goede combinatie van een wasmand, een wc-borstelhouder of een afvalbakje kunnen samen een mooi geheel vormen.

Styling in verlichting

Met de juiste lampen is op een gemakkelijke manier veel sfeer te creëren. Gebruik bijvoorbeeld een lamp die verschillende lichtstanden heeft, zo krijgt de badkamer de juiste hoeveelheid licht. Dit in combinatie met veel natuurlijk licht doet wonderen!

Mijn doel? De ruimte maximaal benutten. Gaby van Voorthuizen Afspraak maken
Lees meer over Gaby

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan