9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Geschatte leestijd: 2 Minuten

3 tips voor het inrichten van de toiletruimte

De toiletruimte is bij de meeste mensen het kleinste kamertje in huis, maar dat betekent niet dat hij er niet gezellig en leuk uit mag zien! En met onze handige tips hou je de ruimte ook nog eens opgeruimd en ruimtelijk.

Tip 1. Ga voor een klein fonteintje

Voor een grote wastafel in het toilet is vaak geen ruimte, dus ga voor een smal fonteintje! Deze zijn er in tal van kleuren en maten, dus voor iedere ruimte is er een passende oplossing. Ook is het mogelijk om er een kastje onder te zetten. Hierin kun je weer toiletrollen of handdoekjes kwijt!

Tip 2: Kies voor een wandcloset

Een wandcloset staat veel ruimtelijker dan een staand toilet. Je kunt eronder doorkijken, dus lijkt het vloeroppervlak groter. Daarnaast is het een stuk gemakkelijker schoonmaken! Met een dweil en stofzuiger ga je er snel onderdoor.

Je kunt tegenwoordig ook kiezen voor een rimfree toilet van Geberit. Deze toiletten hebben geen spoelrand meer, waar bacteriën onder kunnen verschuilen. Veel hygiënischer dus!

Tip 3: Kies voor handige accessoires

Kijk bijvoorbeeld eens naar deze reserverolhouder van Looox. Je kunt hier in totaal 6 toiletrollen in kwijt, en ze staan mooi uit het zicht! Niemand die ze ziet, omdat ze mooi in de muur zijn weggeborgen.

Zo zijn er nog andere merken die je in onze showroom kunt bekijken die een mooie finishing touch aan je toilet kunnen geven zoals de collectie van Emco.

Wil je nu liever niet die hele verbouwing aangaan van het renoveren van het toilet? Kies er dan voor om bijvoorbeeld alleen de accessoires te veranderen. Door te kiezen voor bijvoorbeeld zwarte accessoires geef je je toilet al gelijk een hele andere look! Ook kun je bijvoorbeeld de spiegel boven het fonteintje vervangen. Je hoeft hiervoor niet te boren, maar de toiletruimte is hiermee weer als nieuw!

Wil je alle mogelijkheden ontdekken? Kom dan langs in onze showroom in Barneveld.

Mijn doel? De ruimte maximaal benutten. Gaby van Voorthuizen Afspraak maken
Lees meer over Gaby

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan