9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Geschatte leestijd: 1 Minuut

Planten in de badkamer

De badkamer is een rustgevende ruimte in huis. De drukte blijft hier buiten en je kan er relaxen en de batterijen opnieuw opladen. De sfeer in de badkamer wordt niet alleen bepaald door de kleur van de tegels, gebruikte materialen, comfort, maar ook door de keuze van accessoires.

Een groene badkamer

Planten bijvoorbeeld! De warmte de luchtvochtigheid en het gedempte licht in deze ruimte zorgen voor unieke groeiomstandigheden voor bepaalde planten.

Planten die het goed doen in de badkamer hebben allemaal gemeen dat ze houden van een beetje schaduw, hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid. Omdat een badkamer meestal niet erg ruim is, kan je kiezen voor kleinere planten. Vooral tropische planten houden van een vochtige omgeving.

De sansevieria, ook bekend als de slangenplant, is een van gemakkelijkste planten om voor te zorgen en daarvoor de perfecte keuze voor een badkamer. Hij is gek op vochtige, stomerige omgevingen en doet het goed bij weinig licht.

Bamboe doet het ook goed! Plaatst de bamboe in een pot met een kleine laag steentjes en vul deze regelmatig tot halverwege. Voor een extra twist zijn er ook bamboeplanten te vinden die al gevormd zijn in mooie bochten.

De graslelie is ook geschikt voor een vochtige ruimte. Deze hardwerkende huisplant, ook bekend als de spinnenplant, houdt van een middelmatig verlichte kamer en behoeft per week een of twee keer water te krijgen. De plant kan tot 60 cm hoog groeien en heeft lange dunnen bladeren.

Bron: www.lifehacking.nl

Ik ga graag met u opzoek naar uw stijl en kleur. Joni van Ginkel Afspraak maken
Lees meer over Joni

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan