9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
industriele-badkamer-look
Geschatte leestijd: 3 Minuten

Hoe geeft u uw badkamer een industriële look?

Een relatief nieuwe trend in de wereld van badkamers is de industriële badkamer. Een robuuste badkamer met veel donkere tinten en rechte vormen. Hoe creëert u nou deze look? Baderie Barneveld geeft u dé tips om u op weg te helpen!

Robuust en stoer, dit kenmerkt de industriële badkamer

De industriële badkamer is, zoals de naam al suggereert, afgeleid van een stijl die veelal gebruikt wordt in industriële gebouwen. De stijl kenmerkt zich voornamelijk door het donkere kleurgebruik en het gebruik robuuste en stoere elementen. De industriële badkamer wordt steeds populairder en komt tegenwoordig regelmatig terug in keukens en badkamers.

Maar wat kenmerkt nu deze stijl en hoe creëert u deze stijl zelf?

Betonlook tegels en rechthoekige vormen

De juiste tegels kunnen een badkamer een compleet andere uitstraling geven. Een tegel die de industriële badkamer enorm kenmerkt is de betonlook badkamertegel. Door de robuuste look en het feit dat hij goed te combineren is met zwarte accessoires is deze tegel enorm geschikt.

Daarnaast zijn rechthoekige vormen populair bij de industriële look. Dit zorgt voor een stoere look. Ronde vormen zijn daarentegen iets liefelijker. Bij rechthoekige vormen kunt u denken aan vierkante kranen, een stalen douchewand met frame of een vierkante kom op uw wastafel.

Goed te combineren met een landelijke look

Simpele toevoegingen zoals een mooie zwarte mat of houten badplank kunnen uw badkamer al een compleet andere uitstraling geven. Daarom leent de industriële look zich heel goed om te combineren met een landelijke look.

Het stoere van de industriële look in combinatie met de warmte en gezelligheid van een landelijke badkamer zorgt voor prachtige combinaties.

Stoere badkamerverlichting

Badkamerverlichting hoeft natuurlijk niet alleen aan het plafond te hangen. Zo kunt u ook uw lampen bij de wastafel plaatsen of boven het bad. Het is erg gaaf om bij een industriële badkamer te gaan voor een industriële lamp of zwarte badkamerspots.

Ik ga graag met u opzoek naar uw stijl en kleur. Joni van Ginkel Afspraak maken
Lees meer over Joni

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan