9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Geschatte leestijd: 4 Minuten

De badkamer van een blogger

Elke keer als er iemand voor het eerst in mijn huis komt en ik de gebruikelijke house tour met ze doe, wordt er vrijwel altijd hetzelfde gereageerd als ze de badkamerdeur openzwaaien. Oooh’s en aaaaah’s vliegen in het rond en er worden enthousiaste kreten geroepen verteld blogger Serena.

Van alle ruimtes in huis wordt de badkamer altijd het allermooiste gevonden. Ook al woont ze hier nu 4 maanden, ze word nog altijd elke ochtend gelukkig als ze de heerlijk verwarmde tegels van de badkamer op stapt. De badkamer is helemaal af, dus een goed moment om jullie even een binnenkijker te geven.

Voordat Serena dit huis kocht was de badkamer vrij gewoontjes. Niet groot genoeg. Ze besloot daarom om een halve slaapkamer op te offeren en die bij de badkamer te trekken. Dus werden er muren gebroken, leidingen omgelegd, muren gebouwd, gestucd, geverfd en betegeld. Zo’n 2 maanden later was haar droombadkamer een feit. Hierbij heeft ze goede hulp gekregen van Leanne van Baderie Barneveld, die haar heeft geholpen met het design.

Ze liet haar foto’s zien van wat ze ongeveer wilde en het was meteen raak. Ze snapte wat Serena bedoelde, was goed op de hoogte van alle Pinterest trends en kwam uit zichzelf met goede, slimme ideetjes aanzetten. Uiteindelijk kwam de badkamer flink boven haar budget uit, dus hebben ze samen lopen schrappen en voor andere materialen gekozen zodat we op een bedrag uitkwamen waar ze tevreden mee was.

Voor sommige mensen is een badkamer gewoon een plek waar je je tanden poetst en je onder de douche springt, maar Serena wilde echt een sanctuary creëren; een plekje waar ze zich terug kan trekken om lekker te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Ik wilde een badkamer met een clean en luxueuze uitstraling, zoals de badkamer van een hotel, maar ik wilde dat het er ook knus en gezellig zou zijn met een tropische touch.

En die tropische touch komt niet alleen door de combinatie van donker hout met strakke tegels en kiezelsteentjes, ook de planten zorgen hier natuurlijk voor. Nu is een badkamer misschien niet de eerste plek waar je aan denkt om een stel planten neer te zetten, maar Serena kan het jullie écht aanbevelen. Planten hebben een luchtzuiverende werking, zorgen voor meer zuurstof in de ruimte en… zorgen meteen voor een instant vakantiegevoel! En zo ziet zij haar badkamer ook, als een klein stukje vakantie, maar dan in eigen huis.

Ook de wastafel vind Serena prachtig, zo met dat donkere hout en de frisse, lichte tegels, het zorgt voor een mooi contrast. De kommen zijn lekker speels, en meer Bali style dan bijvoorbeeld één grote wastafel. Ze heeft nog lang getwijfeld waarvoor ze zou gaan, maar ze vond het uiteindelijk een fijn idee om nog spulletjes naast de waskommen te kunnen leggen, zoals een toilettas, dus heeft ze daarvoor gekozen. Het badkamermeubel bevat 2 grote lades: in de bovenste lade liggen allerlei haarproducten en skincare, wattenschijfjes, wattenstaafjes en deodorant. In de onderste lade liggen föhns, een stijltang, voorraad (tandpasta, scheermesjes, back-up douchegel en shampoo) en washandjes en handdoeken.

Naast het badkamermeubel bevindt zich de douchecabine, die bestaat uit een heerlijke stortdouche. Echt heerlijk douchen zo, net alsof je onder een waterval staat. De cabine is niet supergroot, maar ook niet klein, en in elk geval groot genoeg om met zijn tweeën onder te staan. Als ze zich even snel wilt afspoelen, en haar haren niet nat wil maken, gebruikt ze het kleine douchekopje aan de wand. Ook in de douchecabine zit een nisje en daarin zijn alle everyday spulletjes uitgestald.

Mijn doel? De ruimte maximaal benutten. Gaby van Voorthuizen Afspraak maken
Lees meer over Gaby

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan