9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Geschatte leestijd: 1 Minuut

Van Manen Badkamers wordt Baderie!

Met trots kunnen wij mededelen dat Van Manen Badkamers vanaf 1 januari deel uit maakt van de Baderie. Nu hoor ik u denken, waarom? En veranderd er iets voor mij als klant? Hier willen we via dit blogartikel verder op ingaan.

Wat is de Baderie?

Laten we bij het begin beginnen. Wat is de Baderie precies en waar staan ze voor?

Baderie is een franchiseformule voor sanitairzaken die de materialen aanleveren en ook de installatie van de badkamer zelf uitvoeren. Omdat wij eigen installateurs in dienst hebben sluit dit dus perfect bij ons bedrijf aan. Daarnaast geeft Baderie 5 jaar garantie op zowel de materialen als op de montage. Hierdoor ben je als klant verzekerd van goede service en kwalitatief goede materialen.

Wat gaat er veranderen?

Gaat er dan ook veel veranderen binnen Van Manen Badkamers? De kwaliteit en service blijft zoals u van ons gewent bent en zullen we zelfs nog gaan verbeteren de komende tijd. Wat wel veranderd is de naam. We zullen namelijk vanaf 1 januari geen Van Manen Badkamers meer heten, maar Baderie Barneveld! Daarnaast zullen we ook een deel van onze showroombadkamers veranderen naar de laatste trends!

Zien we u snel in de showroom?

We zien u daarom graag snel terug in onze showroom in Barneveld om de sfeer te proeven en om u mee te nemen met de laatste trends op het gebied van badkamers!

Uw project is mijn project. Roel Slaa Afspraak maken
Lees meer over Roel

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan