9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Geschatte leestijd: 2 Minuten

Maak uw badkamer Valentijnsdagproof!

Het is alweer bijna zo zover; Valentijnsdag! Nu we in deze tijd niet uit eten kunnen moeten we er thuis maar een feestje van maken. En waar kan dat nu beter dan in de badkamer? Daarom bij deze 3 tips om de badkamer helemaal Valentijnsdagproof te maken!

Gebruik een badplank!

Wat is er nu lekkerder dan in bad ontspannen? Dat is natuurlijk in bad ontspannen onder het genot van een hapje en drankje! Gebruik een badplank om uw badkamer helemaal Valentijnsdagproof te maken en maximaal te relaxen. De badplank is geschikt om lekkere snacks en een wijntje op kwijt te kunnen, maar ook zeker voor mooie (geur)kaarsen.

Transformeer je badkamer voor valentijn met een badplank en geur kaarsen.

Rozenblaadjes in de badkamer

Niet alleen kaarsen en heerlijke versnaperingen brengen sfeer in de badkamer, ook rozenblaadjes doen het goed. Creëer een romantische sfeer door het bad te versieren met (rode) rozenblaadjes, een garantie voor succes. Naast de mooie kleur die het geeft aan de badkamer geven ze ook nog eens een heerlijke geur af. Heeft u liever geen rozenblaadjes in bad? Dan kunnen ze natuurlijk ook prima op de rand of op het pad richting het bad!

Verlicht en versier de badkamer met mooie (geur)kaarsen

Zoals we al aangaven kunnen (geur)kaarsen heel goed op een badplank staan, maar een echte kenner weet ook dat het heel romantisch is om de rest van de badkamer te versieren met kaarsen. Dim de lichten en vertrouw volledig op het licht van de kaarsen. Bonus; hiermee ziet u uw badkamer eens in een ander licht en creëert u een ander beeld.

Mijn doel? De ruimte maximaal benutten. Gaby van Voorthuizen Afspraak maken
Lees meer over Gaby

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan