9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Geschatte leestijd: 2 Minuten

De opbouwkom is terug!

Opbouwkommen zijn niet alleen geschikt voor de klassieke badkamer, maar ook zeker voor de nieuwe design badkamer. Opbouwkommen geven je badkamermeubel een luxe uitstraling.

Waar wastafels eerder en nog steeds voornamelijk worden ingebouwd in een badmeubel, zien we dat er steeds vaker gekozen wordt voor een opbouw wastafel. Dit houdt in dat de wastafel een op zichzelf staand element vormt en bijvoorbeeld op het badkamermeubel geplaatst wordt. Natuurlijk kan een waskom ook op een plank geplaatst worden. In alle gevallen ben je ervan verzekerd dat de waskom opvalt als blikvanger in de badkamer. En het heeft veel voordelen:

Lastig schoon maken? Helemaal niet!

Natuurlijk is het afhankelijk van welk materiaal de wastafel gemaakt is, maar vaak zijn opbouw wastafels uitgevoerd met een naadloos binnenwerk. Dit zorgt ervoor dat je de waskom eenvoudig schoon kunt maken. Het vuil zal zich niet ophopen in naden, waardoor het simpelweg schoonhouden met een doekje al voldoende is om de wastafel schoon te houden.

Enorm veel keus

Doordat de opbouw kommen steeds populairder worden, wordt de keuze steeds groter. De wastafels en kommen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in heel veel verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten natuursteen, composiet, graniet maar ook van keramiek. Daarnaast zijn de vormen en stijlen waarin de waskom ook uiteenlopend, wat ervoor zorgt dat er voor ieders wens een type wastafel te vinden is die past bij de badkamer.

Mijn doel? De ruimte maximaal benutten. Bastiaan Slaa Afspraak maken
Lees meer over Bastiaan

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan