9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Geschatte leestijd: 1 Minuut

Een strakke badkamer dankzij Easy Drain

Deze gave douchedrains en vloerputten van Easy Drain hebben een strakke en elegante afwerking en zijn geschikt voor alle soorten en maten tegels. Met een douchedrain van Easy Drain haal je een oplossing in huis voor iedere badkamer. De subtiele roestvrijstalen afvoeren zijn geschikt voor alle soorten vloeren. Door te kiezen voor Easy Drain kies je voor de meest ervaren en gespecialiseerde producent op het gebied van afvoertechniek. En je bent verzekerd van kwaliteit; alle Easy Drain-producten worden aan de strengste testen onderworpen. Ga voor design in je badkamer.

Strakke, moderne doucheafvoer

Bij het zien van deze exclusieve designafvoer, ben je eigenlijk al meteen verkocht. Modern en stijlvol. De douchedrain die feilloos aansluit bij trends op dit moment.

Neem bijvoorbeeld de Easy Drain Diamond Black. Deze drain heeft een stoer zwart rooster met dito frame en dat maakt hem een echte “eyecatcher” in jouw moderne badkamer. De Easy Drain Diamond Black heeft slechts een tweezijdig afschot nodig voor het optimaal afvoeren van het water. Daarbij heeft de stijlvolle Easy Drain Diamond Black 10 jaar fabrieksgarantie op waterdichtheid. Wat wil je nog meer?

Wil je graag dat je drain zo min mogelijk opvalt? Ga dan voor een tegeldrain. Dit is een drain waarin je een stuk van de tegel van jouw vloer in kunt leggen, zodat de drain zo min mogelijk opvalt. Deze drain heeft echt een luxe en strakke uitstraling!

Mijn doel? De ruimte maximaal benutten. Bastiaan Slaa Afspraak maken
Lees meer over Bastiaan

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan