9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Geschatte leestijd: 3 Minuten

Kranen in kleuren

Kranen voor in de badkamer en in het huis zijn tegenwoordig niet alleen functioneel. Het design en de uitstraling van een kraan is eigenlijk nog belangrijker. De zomer is in aantocht en voor veel mensen zal dit naast een tijd om te genieten ook een tijd om te verbouwen zijn.

De trend! Zwarte kranen

De hit onder kranen zijn de zwarte kranen. In het assortiment van Hansgrohe, Luca en Hotbath vindt u zwarte kranen. De kranen zijn echte statement pieces zonder te veel aandacht op te eisen in de badkamer. Wilt u de mat zwarte look doorvoeren bij alle kranen in uw badkamer? Dat kan! We verkopen namelijk ook zwarte douchekoppen, regendouches en badkranen in het zwart. Daarnaast zijn er nog veel meer kleuren te verkrijgen, wat dacht u van rose, RVS of gouden kranen?

Het grote voordeel van zwarte kranen is dat ze niet vloeken met andere items in uw badkamer en keuken. Besluit u van de een op de andere dag dat u uw badkamer mintgroen gaat verven, dan zit u niet met goudkleurige kranen die misschien net niet bij die kleur passen.

Inbouw kranen

Naast de prachtige zwarte kranen zien we ook dat veel van onze klanten zo min mogelijk poespas in de badkamer willen hebben. Niet langer willen we allemaal extra knoppen en overbodige stangen. De badkamer moet een oase van rust zijn, waarbij een ‘opgeruimde’ look voor velen helpt om deze sfeer neer te zetten.

Inbouw kranen zijn dan ook een uitkomst. Bij deze kranen heeft u de functionaliteit van de kraan zonder dat daar pas op de plaats gemaakt wordt voor het design. Het zijn minimalistische kranen, wat past bij het overgrote deel van de Nederlandse badkamers die in een moderne stijl zijn samengesteld.

Keuze genoeg

Natuurlijk zijn er allemaal verschillende soorten inbouwkranen te vinden. Mengkranen, badkranen en wastafel kranen bijvoorbeeld. Bij de badkranen hebben we ook inbouwkranen waar zelfs de handdouche op een minimalistische wijze is ingebouwd. Deze artikelen zijn zeker het bewonderen waard!

Mijn doel? De ruimte maximaal benutten. Bastiaan Slaa Afspraak maken
Lees meer over Bastiaan

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan