9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Geschatte leestijd: 2 Minuten

Lavello, op maat gemaakt…

Lavello badkamermeubels. Lavello zorgt voor de echte “Badkamer Sfeer”. Karakter, stijlvol en praktisch is wat ze uitstralen met hun badmeubels.

Lavello werkt alleen maar met materialen van de beste kwaliteit, waaronder hoogwaardig massief eikenhout. Bij Lavello is er geen sprake van middelmaat, alles draait om klasse een stijl. De mensen achter Lavello begrijpen wat vakmanschap betekend.

De Lavello meubels kunnen volledig op maat gemaakt worden. Jij kan zelf een wastafel van Villeroy & Boch bijvoorbeeld mooi vinden, Lavello maakt er een passende onderkast onder. Deze kasten zijn er in verschillende prachtige kleuren, zoals Smoke of Havanna.

De nieuwe collectie van Lavello is de LIV Lucca en de Lazio collectie. Een nieuwe meubellijn die nog strakker en sfeervoller is. De namen van de meubels zijn vernoemd naar mooie steden in Italië, het gaat om massief eiken producten die zorgen voor een elegante touch.

Een van de producten uit de collectie van Lavello is het meubel de Lazio, een handgemaakt meubel van eikenhout. Dat maakt dat elk meubel van de Lazio uniek is met prachtige, nerven, holtes en kloven.

Dit meubel ademt vakmaschap uit, het product is geschuurd, gekleurd en word gewaxt zodat hij geen water en andere producten opneemt die vaak in een badkamer gebruikt worden.

Alle producten van Lavello zijn te combineren met de spiegels met houten randen. Deze spiegels zijn leverbaar in iedere maatbreedte. Doordat ze de eiken spiegellijst heel subtiel uitvoeren zijn deze spiegels de juiste match met bijvoorbeeld het LIV badmeubel.

Wil je het helemaal afmaken dan hebben ze de LIV Fontana voor in de toilet ruimte. De sparing voor een handdoek maakt het wandmeubel onderscheidend. De Fontana is standaard 55 x 22 x 10 cm, maar kan ook in andere maken gemaakt worden. Hij is net als alle meubels uit de LIV collectie van massief hoogwaardig eikenhout en inclusief hardstenen fonteinbak met kraangat.

Mijn doel? De ruimte maximaal benutten. Gaby van Voorthuizen Afspraak maken
Lees meer over Gaby

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan