9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Geschatte leestijd: 1 Minuut

Onze nieuwe bedrijfsbussen!

Het zou goed kunnen dat u onze nieuwe bussen al voorbij heeft zien scheuren, want wij hebben namelijk acht nieuwe bedrijfsbussen. Bij een nieuwe huisstijl en logo horen natuurlijk ook nieuwe bussen! Met trots mochten wij de sleutels vorige week in ontvangst nemen. We hebben gekozen voor een luxere uitstraling en helemaal in de stijl van ons nieuwe logo.

Want waarom hebben wij nu eigenlijk voor een nieuw logo gekozen?

Omdat wij dit jaar 10 jaar bestaan vonden we het tijd om ons logo een nieuw leven in te blazen. Ons oude logo was vrij druk en het was onduidelijk wat er nu precies allemaal op stond. Daarom hebben we nu gekozen voor een rustiger logo, met lichte kleuren en minder tekst. Zo is het gelijk duidelijk waar het bij ons om gaat!

We vonden dat we dit ook meteen moesten doorvoeren in onze huisstijl en dus ook op de bussen. Onze bussen waren licht van kleur en ook weer met veel teksten en foto’s. Dit kon chiquer, rustiger en duidelijker vonden wij. Daarom hebben we nu voor mooie zwarte bussen gekozen, met ons nieuwe logo en een foto in de kleuren van onze nieuwe huisstijl. Een bus die dus weer helemaal bij ons past!

‘De ultieme beleving’

Dat is de slogan die pronkt op onze acht nieuwe bussen. Wij willen u namelijk de ultieme beleving geven in uw nieuwe badkamer. Want wij zijn pas tevreden zodra u weer zingend onder de douche staat!

Nou zijn we qua uiterlijk een beetje veranderd, je kunt natuurlijk nog steeds rekenen op dezelfde kwaliteits service. Ben je benieuwd hoe wij jouw badkamer in een nieuw jasje kunnen steken? Kom dan langs in onze showroom voor professioneel advies van onze ontwerpers.

Uw project is mijn project. Roel Slaa Afspraak maken
Lees meer over Roel

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan