9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Geschatte leestijd: 2 Minuten

Baderie Barneveld bestaat 10 jaar!

Roel herinnert zich dat eerste weekend 10 jaar geleden nog heel goed. ‘Maandenlang hadden we gewerkt aan een gloednieuwe badkamer showroom. De tegels en kranen schitterden, de hapjes en drankjes stonden klaar. Alles was klaar voor de grote opening.'

‘En toen konden we alleen nog maar afwachten. Ik kan je vertellen: dat is spannend. Wij dachten dat Barneveld en omstreken toe was aan een goede badkamerspeciaalzaak. Nu zou blijken of we gelijk hadden.

Aan het einde van de zaterdag wist ik dat het goed zat. Het weekend was voorbij gevlogen en voor de komende weken stonden er maar liefst 29 afspra­ken in de agenda. Het was de start van een prachtig avontuur, waarvan we nog elke dag een hoofdstuk bijschrijven.’

Nu, tien jaar later.

Door de jaren heen is er veel veranderd. Je herkent de showroom van het eerste uur bijvoorbeeld niet meer terug als je binnenstapt. Wat wel gebleven is, is die drive van het eerste uur om verwachtingen te overtreffen.

Niet alleen met een badkamer die mooier is dan je misschien gedroomd had, maar ook met onze manier van werken. Daarom nemen onze badkamer adviseurs bijvoorbeeld ruim de tijd om samen een indeling en ontwerp te maken. Daarom werken we alleen met tegels en sanitair van A-merken. En daarom hebben we eigen tegelzetters, stukadoors, loodgieters en elektriciens in dienst.

Van Manen Magazine
Om de expertise die wij in de alfgelopen tien jaar hebben opgedaan met jullie te delen, hebben wij dit magazine ontwikkeld boordevol tips, trends en inspiratie.

Wie jarig is trakteert

Inmiddels vieren we het tienjarig jubi­leum en dat vieren we goed, want wie jarig is trakteert!

Daarom trakteren we bij aanschaf van minimaal 5.000 euro aan sanitair, 1.000 euro aan tegels. Dat is lekker uitzoeken!

Deze actie is geldig t/m 31 december 2020.

Naast deze actie hebben wij ook een nieuw logo om ons jubileum mee te vieren! Dit logo is strakker, duidelijker en moderner. Extra reden om te vieren deze maand! Een groot jubileumfeest vieren vinden we nu even niet handig. Je bent uiteraard wel van harte welkom om langs te komen in onze showroom. We zien je graag.

Uw project is mijn project. Roel Slaa Afspraak maken
Lees meer over Roel

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan