9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Geschatte leestijd: 1 Minuut

VENIS tegels

Exclusieve en verrassende ontwerpen. De collectie van Venis springt voort uit de ervaring die Porcelanosa heeft als fabrikant van keramische tegels. Daarom is het bedrijf verworden tot een mondiaal referentiepunt op het gebied van de productie van keramische en porseleinen wand- en vloertegels.

Venis is een van de bedrijven waarvan de keramiekproducten het meest doorontwikkeld is op alle gebieden: van ontwerp, de kwaliteit en milieuvriendlijkheid van het productieproces, tot aan de zoektocht naar nieuwe toepassingen in de hedendaagse architectuur.

We hebben onze tegelafdeling uitgebreid met de Venis-lijn van het Spaanse merk Porcelanosa.

Ze waren al enige tijd te zien in de showroom, maar zijn nu daadwerkelijk ook verkrijgbaar: de keramische Venis-tegels van het toonaangevende merk Porcelanosa. De prachtige en elegante ontwerpen zijn verrassend. En de kwaliteit van de keramiek is hóóg. Niet voor niets kozen we ervoor om deze exclusieve lijn toe te voegen aan de nieuwe tegelafdeling. Joni en Leanne hebben letterlijk stad en land afgereisd om de tegels uit te zoeken. “We zijn in februari langs geweest bij de fabriek in Valencia.

Komt dat zien

We hebben de nieuwe collectie bekeken en een selectie gemaakt van de tegels die we zelf gaan aanbieden.” Welke tegels dat zijn? Daar willen we nog niet te veel over verklappen. “Kom de tegels eens bekijken in de showroom. Eén van onze adviseurs vertelt je graag meer over de tegels en welke het beste passen bij jouw wensen!”

Mijn doel? De ruimte maximaal benutten. Bastiaan Slaa Afspraak maken
Lees meer over Bastiaan

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan