9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Geschatte leestijd: 1 Minuut

Nog even over marmer…

We hebben het er graag over en het mag weer dus waarom niet? Marmer past uitstekend in de badkamer. Het wordt geassocieerd met luxe en comfort en tovert zelfs de kleinste ruimtes om tot een paleis. Marmer voelt zeer zacht aan waardoor het perfect thuishoort in de badkamer.

Marmer past heel goed in een moderne woning en geeft het interieur een fantastische en warme uitstraling. Het klassieke materiaal heeft een ware comeback gemaakt. In de badkamer, in de keuken, in de woonkamer. Je ziet marmer overal terugkomen.

In een badkamer wordt vaak gebruik gemaakt van wit marmer. Het heeft een natuurlijke, zachte uitstraling. Wit marmer kan zowel gebruik worden in een moderne als in een traditionele badkamer. Een marmeren vloer kan gecombineerd worden met vloerverwarming waardoor het extra comfortabel aanvoelt.

Wat zo bijzonder de badkamer marmerlook is, is het levendige karakter dat zowel past in een klassiek interieur als in een moderne en strakke omgeving. Bovendien is het erg praktisch, want marmeren tegels zijn makkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Marmeren badkamers met een donkere kleur voelen vaak direct huiselijk aan. Het is mooi in combinatie met het witte marmer, maar ook zwart marmer is helemaal van deze tijd en geeft je interieur direct een koninklijke uitstraling.

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan