9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Ariadne at Home badkamer

Deze unieke badkamer is het resultaat van een creatieve samenwerking met het woonblad Ariadne at Home!

Aan alles wordt gedacht.

Er is aan alles gedacht in deze badkamer. De ronde licht schakelaars en stopcontacten van porselein combineren nostalgische charme met moderne techniek. Het badkamermeubel (140cm) heeft een houten onderkast en een zwart granieten wastafel. De deurtjes zijn afgewerkt met zwarte T-greepjes en dankzij het softclose-systeem sluiten ze altijd muisstil. De bijpassende spiegel met houten lijst maakt het plaatje compleet.

Wat deze badkamer zo uniek maakt

De stoere houtlook tegel op de vloer is niet van echt hout te onderscheiden. De wandtegels met kantreliëf zijn een lust voor het oog. Het mixen van het wildverband patroon op de vloer en het visgraatpatroon aan de wand zorgen voor een prachtige ambiance.

UNIEK Maak uw bad uniek en schilder ’m in een ander kleurtje. Ook de leeuwenpootjes kunt u een lik verf geven, voorzie ze dan wel van een primer.

De ledenradiator

Wat een plaatje: deze stalen ledenradiator (728x1000mm) in de kleur ‘vintage lak’. Het traditionele ontwerp is een warme knipoog naar vervlogen tijden. Door de donkere tint terug te laten komen in het wastafelblad ontstaat eenheid. Het combineren van de verschillende elementen levert geen problemen op dankzij de witte basis van de badkamer.

Bezoek onder showroom

In onze showroom in Barneveld kunt u terecht voor meer dan 800m2 aan badkamer inspiratie met verschillende badkameropstellingen en een groot assortiment tegels met verschillende designs, afmetingen en mogelijkheden.

Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze adviseurs! Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe tegels of het samenstellen van uw nieuwe badkamer.

Laat u inspireren

De zoektocht naar uw droombadkamer begint hier

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan