9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Toiletten

800 m² showroom in Barneveld

Stijlen variërend van klassiek tot modern

Gedegen kennis en advies

Toiletten voor elk badkamerinterieur: praktisch en stijlvol

In een badkamer is het praktisch als er een toilet aanwezig is. Vooral bij badkamers op een verdieping waar zich slaapkamers bevinden, zijn toiletten ideaal. U hoeft dan niet in het holst van de nacht de gang naar beneden te maken. Een wc is het sluitstuk van uw badkamer, maar uiteraard niet een ondergeschoven kindje qua design en stijl. Uw badkamer is pas helemaal perfect als het toilet in dat opzicht aansluit op de rest van het interieur. Baderie Barneveld heeft daarom voor u toiletten in allerlei uitvoeringen beschikbaar.

Advies

Welk toilet past in uw ruimte?

Maak een afspraak en ontvang een gratis advies op maat middels een persoonlijk gesprek. Zodra u weer naar buiten stapt, weet u wat u wilt! Tot snel.

Toiletten: hangtoilet voor luxe look

Op het gebied van toiletten is een hang zwevend toilet ofwel wandcloset de populairste toepassing voor badkamers. Dit heeft te maken met de luxe en moderne look, maar ook met hygiëne en met praktisch gemak. De vloer onder een zwevend toilet is namelijk gemakkelijk te reinigen. Deze toiletten zijn veelal uitgevoerd met een inbouwreservoir om de luxe uitstraling te versterken. Een eventuele oplossing voor kleinere ruimtes, is om te kiezen voor een compacte uitvoering een ondiep inbouwreservoir te plaatsen.

Staand toilet op afvoer in de vloer

Een staand toilet behoort uiteraard eveneens tot de mogelijkheden en is handig als de afvoer in de vloer zit. Bij een badkamer renovatie hoeft u dan niet de afvoer met AO-aansluiting te verplaatsen en is het nieuwe toilet daar eenvoudig op te bevestigen. De wc is daarbij op de badkamervloer gevestigd en de spoelbak bevindt zich bovenop het toilet tegen de muur. Er zijn meerdere varianten van deze toiletten beschikbaar, zoals in de uitvoering van een duoblok. In dit geval is er sprake van een waterreservoir dat deel uitmaakt van de toiletpot. Het is eveneens mogelijk om een staand toilet te monteren en het waterreservoir in de wand weg te werken. Een ouderwetsere uitvoering betreft staande toiletten, waarbij de stortbak zich los en hoger gelegen dan de toiletpot bevindt.

Toiletten met exclusieve designs

U heeft bij ons de keuze uit toiletten met een exclusief design, zodat de keuze voor een wc is af te stemmen op uw badkamerstijl. Een toilet is bijvoorbeeld met ronde vormen verkrijgbaar, maar het is ook mogelijk dat u kiest voor een toilet met strakke en rechte vormen. Wij helpen u graag met advies om tot de beste keuze te komen. Door de ideale wc te plaatsen, draagt het toilet bij aan een uniforme uitstraling in uw badkamer. Overigens is wit allang niet meer de enige kleuroptie, want toiletten zijn bijvoorbeeld bij ons ook in zwart verkrijgbaar. Dit is een uitstekende keuze als zwart ook terugkomt in bijvoorbeeld de douchecabine of kranen.

Ervaar luxe, gemak en comfort

De toiletten die wij in het aanbod beschikbaar hebben, voorzien in optimale luxe, gemak en comfort. Er zijn verschillende keuzes voor wat betreft extra gemak, zoals voor wat betreft de toiletzitting. Een soft close systeem is heel modern en laat de wc-bril langzaam en geluidloos naar beneden zakken. Er zijn ook toiletten beschikbaar met bijvoorbeeld geurafzuiging net als wc’s die zonder spoelrand zijn uitgevoerd. Toiletten zonder spoelrand zijn hygiënisch, eenvoudig te reinigen en waterbesparend. Zo zijn er ook speciale wc’s in de vorm van douchetoiletten met een bidetfunctie ofwel toilet met bidet. Dit heeft als voordeel dat u niet apart een bidet naast een toilet in de badkamer hoeft te plaatsen. Uw badkamer is in ieder geval helemaal compleet met het luxe gemak en comfort van een toilet. Laat u verder inspireren in onze showroom en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan