9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Kranen

Zodra u weer naar buiten stapt, weet u wat u wilt!
Tot snel.

800 m² showroom in Barneveld

Stijlen variërend van klassiek tot modern

Gedegen kennis en advies

Kranen voor iedere badkamerstijl

In de badkamer zijn meerdere kranen nodig, zoals een wastafelkraan net als een douchekraan en eventueel een badkraan. Als u een nieuwe badkamer inricht of gaat renoveren dan is het net zo belangrijk om aandacht te besteden aan de kranen als aan de rest van het badkamerinterieur. Elke kraan heeft namelijk een eigen uniek design dat mede bijdraagt aan de uitstraling in uw badkamer. U wilt daarnaast toch graag ook een kraan die voor u in optimale gebruiksvriendelijkheid voorziet? Baderie Barneveld komt aan allerlei wensen en badkamerstijlen tegemoet met een uitgebreid assortiment kranen.

Advies

Welke kranen passen in uw ruimte?

Maak een afspraak en ontvang een gratis advies op maat middels een persoonlijk gesprek. Zodra u weer naar buiten stapt, weet u wat u wilt! Tot snel.

Kranen voor de wastafel

Een wastafelkraan is nodig voor elke wastafel, wasbak of waskom. U gebruikt de kraan om uw handen te wassen, gezicht af te spoelen of om uw tanden te poetsen. De wastafel neemt een prominente plek in en is als een blikvanger in uw badkamer te zien.

De perfecte kraan versterkt het eyecatchereffect en blinkt uit in design en kleur. U heeft bij ons onder meer de keuze uit inbouwkranen en opbouwkranen voor de wastafel. Wilt u een unieke kraan die bijzonder stijlvol en exclusief is? Kies dan voor een staande wastafelkraan.

Kranen voor de douche

Met betrekking tot kranen voor de douche geldt dat u eveneens de keuze heeft tussen inbouwkranen en opbouwkranen. Een ingebouwde kraan voorziet in een rustige en stijlvolle uitstraling en een opbouwkraan is eenvoudig aan de muur te monteren. Beide soorten kranen zijn voor allerlei douches geschikt, zoals voor inloopdouches net als voor douchecabines.

Kranen voor het bad

Het opendoen van een kraan om het bad vol te laten lopen, is al een heerlijk moment. U ziet het water het bad instromen en geniet direct al van de tijd die straks komt om te ontspannen in het warme water. De badkraan is niet alleen functioneel in gebruik, maar natuurlijk ook een ultieme afwerking van een luxe bad. Een badkraan is verkrijgbaar als thermostatische kraan, maar ook als mengkraan, waarbij u het warme en koude water zelf mengt tot de gewenste temperatuur is bereikt. Uiteraard geldt net als voor de kranen voor wastafels en douches dat onze badkranen in allerlei designs en kleuren verkrijgbaar zijn.

Kleurgroepen: originele en unieke kraan kleuren

In een grote badkamer met bijvoorbeeld een aparte inloopdouche staat het prachtig om een vrijstaand bad te plaatsen. Het is gemakkelijk om rekening te houden met de stijl in uw badkamer, zoals een vrijstaand bad op sierlijke pootjes dat perfect past in een klassieke of landelijke badkamer. In een modern badkamerinterieur realiseert u een exclusieve look door bijvoorbeeld een vrijstaand bad met een strak rechthoekig design of ovaal ontwerp te plaatsen. Is de badkamer net niet groot genoeg om het bad helemaal vrijstaand te plaatsen? Wij voorzien in een oplossing met ons aanbod van half vrijstaande baden die aan een wand te plaatsen zijn.

Kranen met optimaal gebruiksgemak

De kranen in ons assortiment zijn van topkwaliteit en voorzien daarbij in optimaal gebruiksgemak. Er is altijd sprake van een gebruiksvriendelijke bediening, waarbij er verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor een kraan met een draaiknop te kiezen. Er zijn eveneens kranen met een hendel om een keuze uit te maken net als dat wij voor u moderne kranen met een bewegingssensor hebben. De keuze voor een bepaald type is onder meer te maken op basis van de stijl in uw badkamer.

Wilt u uw badkamer in alle opzichten perfect hebben? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en bezoek onze showroom om tot de beste keuze te komen.

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan