9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Wastafel

Perfecte wastafels voor elk badkamerinterieur

800 m² showroom in Barneveld

Stijlen variërend van klassiek tot modern

Gedegen kennis en advies

Vind de ideale wastafel voor uw badkamerinterieur

De ideale wastafel heeft het design en formaat dat aansluit op de stijl in uw badkamer. De perfecte wastafel is daarnaast gemaakt van materiaal en uitgevoerd in de kleur die op uw badkamerinterieur is afgestemd. Wastafels zijn er in allerlei soorten en maten en vormen één van de belangrijkste onderdelen in uw badkamer. Bij het binnenlopen van de badkamer springt een wastafel direct in het oog en vaak is het de plek om rechtstreeks naartoe te gaan. Bijvoorbeeld om in de ochtend en avond uw tanden te poetsen net als om aan persoonlijke verzorging te doen. Daarom is het zo belangrijk om de juiste wastafel te kiezen en daar helpen wij u graag bij.

Advies

Welke wastafel past bij uw ruimte?

Maak een afspraak en ontvang een gratis advies op maat middels een persoonlijk gesprek. Zodra u weer naar buiten stapt, weet u wat u wilt! Tot snel.

Wastafels te koop in allerlei soorten

U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten wastafels. Zo kunnen wastafelbladen vrij hangend worden gemonteerd. Een wastafel met een onderkast heeft als voordeel dat deze direct ook in opbergruimte voorziet. Zo heeft u ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld de keuze te maken voor een dubbele wastafel of voor een luxe waskom op een wastafelblad. Er zijn wat dat betreft allerlei soorten wastafels met uiteraard variatie in formaat, materiaal en kleur.

Wastafels: afmeting, kraangat en sifonuitsparing

Bij het aanschaffen was een wastafel zijn uw wensen het voornaamste. Wilt u een dubbele wastafel dan is het bijvoorbeeld belangrijk om met de afmeting rekening te houden. De lengte loopt uiteen van 120 cm tot meer dan 300 cm en daar dient wel ruimte in uw badkamer voor te zijn. Bij een enkele wastafel is er één kraangat nodig en er zijn twee kraangaten nodig bij een dubbele wastafel als u voor een opbouwkraan kiest. Er zijn geen kraangaten nodig inbouwkranen. Het aantal sifonuitsparingen is van het model en de uitvoering afhankelijk. Al deze aspecten komen tijdens een persoonlijk adviesgesprek uitgebreid aan bod.

Keuze uit verschillende soorten materialen

Het is bij de keuze voor een wastafel eveneens van belang om met het materiaal rekening te houden. Solid Surface wastafels zijn bijvoorbeeld populair en hebben naast een strakke uitstraling hygiënische en slijtvaste eigenschappen. Wastafels van Solid Surface passen perfect in design badkamers en in moderne badkamers. Wastafels van keramiek worden nog altijd veel toegepast in badkamers. Keramiek is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook krasbestendig en slijtvast. In een landelijke of klassieke badkamer staat het mooi om voor een natuurstenen wastafel te kiezen. Dit materiaal is echter wel gevoeliger voor kalk, zodat de reiniging ervan meer aandacht nodig heeft.

Variatie in design en kleur

Het design van de wastafel is net als de kleur af te stemmen op de stijl in uw badkamer. In het verleden waren witte wastafels de standaard, maar tegenwoordig winnen zwarte wastafels eveneens aan populariteit. Zo is het eveneens mogelijk om een wastafel in antraciet uit te kiezen die prachtig staat in een industrieel ingerichte badkamer. Het design, zoals vierkant en strak, rechthoekig, rond of ovaal, heeft uiteraard invloed op de uitstraling.

Wastafel kopen met bijpassende wastafelkraan

Een belangrijk onderdeel van de wastafel is uiteraard de wastafelkraan. Ook hiervoor geldt dat wastafelkranen in allerlei designs, kleuren en materialen verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld in chroomkleur, maar ook in koper of brons. Bovendien heeft u bij de keuze voor een kraan, die past bij de wastafel en gebruiksgemak, keuze uit modellen met een hendel, bewegingssensor of draaiknop. Bij het ontwerpen van uw badkamer houden wij met alle wensen rekening en letten wij ook bij de keuze uit het aanbod met wastafels op alle details. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en kom langs in onze showroom in Barneveld.

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan