9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Meubels voor uw droombadkamer

Functionele badkamermeubels: uitblinkend in design

800 m² showroom in Barneveld

Stijlen variërend van klassiek tot modern

Gedegen kennis en advies

Badkamermeubels

Badkamermeubels maken het onderscheid in alle badkamers en zijn bepalend voor de uitstraling en sfeer. Daarom is het belangrijk dat het design net als de materialen en kleur aansluiten op de stijl in uw badkamer. Baderie Barneveld voorziet in een uitgebreid assortiment met meubels voor badkamers in allerlei uitvoeringen. Er is dan ook een perfecte match mogelijk door onze badkamermeubels te combineren met ons sanitair, badkamervloeren en tips voor badkameraccessoires.

Advies

Welke meubels passen in uw ruimte?

Maak een afspraak en ontvang een gratis advies op maat middels een persoonlijk gesprek. Zodra u weer naar buiten stapt, weet u wat u wilt! Tot snel.

Badkamermeubels voor wastafel of waskom

De wastafel of een waskom is een van de prominente onderdelen in een badkamer. Hier staat u voor om uw tanden te poetsen, haren te borstelen en in model te brengen of crème op uw gezicht aan te brengen. Door een wastafel of waskom met een onderkast te combineren, profiteert u direct van functioneel gemak. U heeft namelijk alles bij de hand, zoals verzorgingsproducten die opgeborgen zijn in het badkamermeubel net als washandjes en andere persoonlijke verzorgingsspullen die u nodig heeft. Uiteraard mag een spiegel niet ontbreken boven het badkamermeubel bij de wastafel of waskom.

Badkamermeubels zijn overigens niet alleen functioneel, maar tevens een eyecatcher. Het oog valt er direct op als u uw badkamer binnenloopt, vooral met de designs die wij voor u beschikbaar hebben.

Badkamerkasten: opgeruimd staat netjes

Het is prettig als u de badkamer binnenstapt en alle spullen netjes uit het zicht zijn opgeborgen. Dit zorgt namelijk voor een rustige sfeer en voor een overzichtelijk, ingerichte badkamer. Badkamerkasten zijn perfect om handdoeken en washandjes, maar ook flacons en andere verzorgingsproducten, die u al dan niet dagelijks gebruikt op te bergen. Opgeruimd staat nu eenmaal netjes en daar zijn badkamerkasten natuurlijk ideaal voor.

Wij hebben een diversiteit aan badkamerkasten beschikbaar in allerlei formaten en designs, zoals kolomkasten die enorm populair zijn. Kolomkasten zijn bij ons zowel als hangend badkamermeubel verkrijgbaar als in staande uitvoering. Het voordeel van een hangende ofwel zwevende kolomkast is dat er hierdoor een ruimtelijk effect ontstaat.

Complete sets met badkamermeubels voor eenheid in uitstraling

Het is uiteraard mogelijk dat u uit ons aanbod met badkamermeubels de losse meubels voor de badkamer zelf samenstelt. Wilt u een mooie eenheid in uitstraling creëren in uw badkamer? Het is ook mogelijk om de keuze te maken voor een complete set badkamermeubels. Een wastafel onderkast is in dat geval bijvoorbeeld van hetzelfde materiaal en in hetzelfde design uitgevoerd als de badkamerkast. Bovendien maakt een bijpassende spiegel qua formaat dan eveneens onderdeel uit van de badkamermeubel set.

Ruime keuze uit kleuren, designs en afmetingen

Badkamermeubels zijn in ons assortiment verkrijgbaar in allerlei kleuren, materialen en afmetingen. Daarbij houdt u gemakkelijk rekening met de voorkeur voor een stijl. Hout of een houtlook staat bijvoorbeeld prachtig in landelijke badkamers. Zo past een wit glanzend badkamermeubel perfect in een moderne badkamer en combineren zwarte badkamermeubels stijlvol bij een industriële look. De afmetingen variëren in breedte, lengte en diepte, zodat u verzekerd bent van een passend formaat.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies op maat

Wij leveren maatwerk en houden rekening uw wensen en met de beschikbare ruimte in uw badkamer. Zo letten wij bij het inrichten van badkamers met badkamermeubels samen met u ook op details als handgrepen van deurtjes of het aantal lades. Onze meubels voor de badkamer zijn van de hoogste kwaliteit en perfect afgewerkt. Het luxe karakter is onder meer herkenbaar aan de badkamermeubels die uitgevoerd zijn met een softclose systeem, waardoor de deur of lade altijd zachtjes sluit.

Uiteraard helpen wij u graag met het inrichten van uw badkamer met badkamermeubels en voorzien wij in een persoonlijk advies op maat. Maak daarom vrijblijvend een afspraak en kom langs in onze showroom.

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan