9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Douches

Een douche die het verschil maakt

800 m² showroom in Barneveld

Stijlen variërend van klassiek tot modern

Gedegen kennis en advies

Onze douches maken het verschil

In iedere badkamer neemt de douche vaak de belangrijkste plek in. Een douchebeurt is voor veel mensen dagelijkse kost en soms zelfs twee keer per dag. Daarom is het ook zo belangrijk om bij het inrichten van een badkamer een keuze te maken uit de beste douches. Wij hebben een groot assortiment met variatie in inloopdouches, douchewanden en douchecabines. Douches zijn bovendien in allerlei stijlen, formaten en zelfs kleuren verkrijgbaar voor een perfecte match op uw badkamerinterieur.

Onze douches maken het verschil in uitstraling in uw badkamer en in de douchebeleving. Uiteraard maken wij uw douche helemaal compleet met een aanbod van luxe douchesets, zoals regendouches.

Tip!

Wat voor douche past bij uw ruimte?

Gebruik onze gratis online 3D tool en probeer verschillende afmetingen en indelingen om te zien wat voor douche het mooiste is in uw ruimte.

Douches met douchebak en douchewanden

Douchecabines zijn douches met een gesloten karakter met als voordeel dat de warmte die van het water afkomt in de ruimte blijft. Bovendien voorkomt deze douche dat het water op de vloer in de rest van de badkamer komt. Een douchecabine is een aparte en besloten ruimte in uw badkamer. Bij het vernieuwen van uw badkamer bieden deze douches het voordeel dat deze op elke locatie te plaatsen zijn. Een ander voordeel is dat er voor douchecabines maar beperkt ruimte nodig is.

Variatie in kleur, design en luxe

U heeft bij ons een ruime keuze uit de douchecabines voor wat betreft het materiaal, design en de kleur. Er zijn douches met aluminium profielen in een matte tint, maar ze zijn ook in hoogglans witte designs of met zwarte profielen beschikbaar. Douchecabines bestaan uit een complete set met een douchebak en (glas)wanden die een samengesteld geheel vormen. Wilt u optimaal tot ontspanning komen in uw badkamer? Kies dan voor een douche die uitgevoerd is als luxe douchestoomcabine. Douchecabines zijn niet volledig afgesloten, maar bestaan vaak uit een vaste wand en een draaideur van glas. Dit wordt ook wel een hoekcabine genoemd.

Wellness badkamer met sunshower

Inloopdouches: ervaar het ultieme wellness gevoel

Inloopdouches zijn douches die uw badkamer een luxe en stijlvolle uitstraling geven en perfect zijn om toe te passen in een wellness badkamer. Bijvoorbeeld in combinatie met een Sunshower om extra luxe te creëren. Inloopdouches zijn nog altijd een populaire badkamertrend. Deze douches kenmerken zich door het ruimtelijke effect en geven een open gevoel. Er is namelijk geen sprake van een douchedeur, maar van een douchewand, zodat u zo de douche binnenstapt. Deze wand/afscheiding kan als glaswand worden gerealiseerd en daarnaast ook als bouwkundige muur die betegeld wordt.

Douchewanden voor inloopdouche

Douchewanden zijn ideaal om te combineren met een inloopdouche, maar zijn eveneens te matchen met een douchedeur of zijpaneel. Bij de keuze voor een douchewand is het belangrijk om met de afmetingen en beschikbare ruimte in uw badkamer rekening te houden. Een doorgang van minimaal 60 centimeter is aan te raden om op een comfortabele manier onder de douche te stappen. Een zijwand heeft als voordeel dat er geen spatwater in de rest van de badkamer komt. Het is in dat kader wel aan te raden om een douchewand te kiezen met een minimale lengte van 120 cm. Douchewanden bestaan uit veiligheidsglas en zorgen voor een transparant en ruimtelijk effect in uw badkamer.

Nis in de badkamer? Kies voor een douchedeur

Heeft u in de badkamer een nis? In deze situatie is het ideaal om de douche van een douchedeur te voorzien. Baderie Barneveld heeft douchedeuren in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo kiest u de douchedeur die perfect aansluit op de nis en op de situatie in uw badkamer. Wij hebben naast draaideuren bijvoorbeeld ook vouwdeuren en schuif- en pendeldeuren beschikbaar.

Douchesets

Het is bij een keuze uit alle douches uiteraard ook belangrijk om te denken aan de manier waarop u graag het douchen ervaart. Wij hebben daarom complete douchesets beschikbaar in allerlei uitvoeringen om uw douchebeleving tot het hoogste niveau te tillen. Regendouches zijn heel populair en zijn in een inloopdouche perfect te combineren met een handdouche.

Wilt u uw douche perfect inrichten in een stijl en met een douchebeleving die bij uw wensen past? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk gesprek met onze adviseur.

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan