9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Baden

Zodra u weer naar buiten stapt, weet u wat u wilt!
Tot snel.

800 m² showroom in Barneveld

Stijlen variërend van klassiek tot modern

Gedegen kennis en advies

Luxe en totale ontspanning

Het is een luxe om totale ontspanning te ervaren tijdens het baden in een bad dat in optimaal comfort voorziet. Laat het bad vollopen na een drukke dag, droom heerlijk weg of pak er een boek bij om van een rustmoment te genieten. Baderie Barneveld heeft voor u een uitgebreid assortiment met baden beschikbaar, zodat u altijd de perfecte keuze maakt.

Bijvoorbeeld voor een hoekbad, duoligbad om samen te ontspannen of een whirlpoolbad om de tijd die u in bad doorbrengt tot een exclusief moment te verheffen.

Tip!

Wat voor bad past in uw ruimte?

Gebruik onze gratis online 3D tool en probeer verschillende afmetingen en indelingen om te zien wat voor bad het mooiste is in uw ruimte.

Baden afgestemd op uw wensen en badkamer

Elke badkamer is anders en iedereen heeft net als u specifieke wensen om ontspannen te baden. Wij stemmen samen met u de keuze voor een bad daarop af. Daarbij houden wij rekening met het type bad, maar ook met de voorkeur voor materialen.

Onze baden zijn bovendien van topmerken en van de hoogste kwaliteit. Dit merkt u niet alleen aan de uitstraling van het bad, maar ook aan de lange levensduur. Naast persoonlijk advies over het type bad en materiaal helpen wij u graag ook met het maken van de beste keuze uit het aanbod met badkranen. Het design en de uitstraling van de badkraan is af te stemmen op de stijl van uw bad.

Inbouwbaden: stijlvolle en luxe uitstraling

Een inbouwbad komt het meest voor en plaatsen wij tegen de wand en werken wij af met een stijlvolle badombouw. Bijvoorbeeld met dezelfde tegels als van de badkamervloer of badkamerwand, zodat er een luxe eenheid ontstaat. Een inbouwbad leent zich ook perfect om extra eigenschappen toe te voegen, zoals ledverlichting, badgrepen of een whirlpoolfunctie. Naast whirlpoolbaden die in te bouwen zijn, is het eveneens mogelijk om de keuze te maken voor een duobad. U geniet dan samen van het heerlijke warme water in het bad en heeft allebei voldoende ruimte om optimaal comfort te ervaren.

Hoekbaden: ruimtebesparende oplossing

Heeft u weinig ruimte in uw badkamer? Een hoekbad behoort tot de baden die een ideale oplossing vormen voor kleine badkamers met minder ruimte. Het voordeel van een hoekbad is dat deze in de hoek komt en door het compacte design in vrijwel alle badkamers past. Overigens zijn er hoekbaden die geschikt zijn om met twee personen in te baden als de ruimte in uw badkamer dat toelaat.

Vrijstaande baden: eyecatcher in uw badkamer

In een grote badkamer met bijvoorbeeld een aparte inloopdouche staat het prachtig om een vrijstaand bad te plaatsen. Het is gemakkelijk om rekening te houden met de stijl in uw badkamer, zoals een vrijstaand bad op sierlijke pootjes dat perfect past in een klassieke of landelijke badkamer. In een modern badkamerinterieur realiseert u een exclusieve look door bijvoorbeeld een vrijstaand bad met een strak rechthoekig design of ovaal ontwerp te plaatsen. Is de badkamer net niet groot genoeg om het bad helemaal vrijstaand te plaatsen? Wij voorzien in een oplossing met ons aanbod van half vrijstaande baden die aan een wand te plaatsen zijn.

Bad kopen met keuze uit verschillende materialen

Naast de keuze voor een bepaald design is het eveneens van belang om bij het kopen van een bad op het materiaal te letten. U heeft bij ons onder meer de keuze uit baden van acryl net als uit baden van Solid Surface. De vraag naar acryl baden is het grootst en dit heeft onder meer te maken met de warme en comfortabele eigenschappen. Solid Surface baden zijn eveneens comfortabel, sterk, hygiënisch en voorzien in een luxe en moderne uitstraling. Uiteraard laten wij u tijdens een adviesgesprek graag kennismaken met alle beschikbare materialen voor baden.

Maak meteen een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom in Barneveld of start zelf met ontwerpen.

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan