9.0 / 10 op basis van 52 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu

Landelijke badkamers

Home » Badkamers » Landelijke badkamers

Door te werken met natuurlijke kleuren en materialen wordt uw badkamer een rustige en warme ruimte waar u elke dag fris en ontspannen kunt beginnen. Ontdek het genot van een stijlvolle, landelijke badkamer.

Een badkamer inrichten in een landelijke stijl.

Veel mensen zijn er fan van. Een landelijke badkamer is niet te verwarren met een klassieke badkamer. Dat is iets wat vaak gebeurt. Een landelijke badkamer kan namelijk best modern zijn.

Het is de combinatie van kleuren en materialen die het hem doet. Oude en nieuwe materialen combineren, hout in combinatie met RVS kan een heel mooi resultaat opleveren.

Landelijke badkamermeubels

In een landelijke badkamer vindt u vaak meubels die oude en nieuwe materialen combineren, verweerd of ruw hout in combinatie met RVS kan een heel mooi resultaat opleveren in een badkamermeubel.

En natuurlijk, een bad op pootjes is gelijk een hele goede invulling van een mooie landelijke badkamer. Tegenwoordig zijn de baden op pootjes beter betaalbaar en het leuke is, bij sommige baden kunt u de buitenkant van het bad in uw eigen gewenste kleur schilderen!

Badkamertegels met een landelijke stijl

Wanneer u graag een landelijke stijl wilt hebben in de badkamer kunt u wat tegels betreft goed kiezen voor een mooie natuurstenen tegel. Echt natuursteen is echter wel gevoelig voor vlekken door kalk in het water. Een keramische tegel met een natuursteen look is dan een hele praktische optie. Zo heeft u het voordeel en het gemak van keramiek, met de uitstraling van natuursteen zoals marmer.

Naast natuursteen worden tegels met een houtlook ook steeds populairdere keuze voor landelijke badkamers. In combinatie met tegels zal lambrisering ook een hele mooie look creëren.

Inspiratie kleuren voor een landelijke badkamer

Door te werken met natuurlijke kleuren en materialen wordt de badkamer een rustige en warme ruimte. Wanneer u gebruik wilt maken van wit raden wij aan om voor een iets gebroken wit te kiezen om te voorkomen dat het te kil en steriel lijkt.

Verder zijn grijstinten, pastelkleuren en zand/aardekleuren mooie aanvullingen van het kleurenpallet in een landelijke badkamer.

Landelijke badkamer ontwerpen

Bent u aan het overwegen om uw eigen badkamer in landelijke stijl te maken of in uw bestaande badkamer een metamorfose aan te brengen? We helpen u graag verder!

Kom langs in onze showroom in Barneveld en maak een afspraak met een van onze specialisten voor advies over de inrichting van uw badkamer.

  • Volledig op maat ontworpen naar uw wensen!
  • Advies van onze creatieve adviseurs
  • Vrijblijvende offerte voor uw opmaat ontworpen design badkamer

Samenwerken?

Uw projecten, onze expertise

"*" geeft vereiste velden aan